Stoiximan Super League

Διαψεύσεις για… Άντζελος

«Άνθρακας» αποδεικνύεται ο… θησαυρός εξ Αμερικής στον οποίο ήλπιζε η ΑΕΚ για να απαλλαγεί από τα προβλήματά της. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Κοσμάτος, διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί επαφών με την οικογένεια Άντζελος.

«Άνθρακας» αποδεικνύεται ο… θησαυρός εξ Αμερικής στον οποίο ήλπιζε η ΑΕΚ για να απαλλαγεί από τα προβλήματά της.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Κοσμάτος, διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί επαφών με την οικογένεια Άντζελος.

«Είναι ψευδές. Μακάρι να ήταν αλήθεια, όμως πραγματικά απορώ... Ποιος το εμπνεύστηκε, γιατί το έγραψε ενώ δεν ισχύει; Τι να πω... Έχω φιλική σχέση με τον Τζον Άντζελος, τον γιο του Πίτερ, ιδιοκτήτη των Όριολς, αλλά μέχρι εκεί. Κάποιος έμαθε ότι μιλάμε και δημιούργησε ολόκληρο σενάριο από το μυαλό του», δήλωσε στο «Βήμα», ενώ ξεκαθάρισε πως ούτε ο Νίκος Νοτιάς έχει μιλήσει με τον ζάπλουτο ομογενή:

«Ανέκδοτο. Ο Νοτιάς δεν τους γνωρίζει τους ανθρώπους, δεν είχε ποτέ επαφή μαζί τους, απλώς ξέρει ότι ο Τζον (σ.σ. γιος του Πίτερ Άντζελος) είναι φίλος μου. Δεν έχει ποτέ μιλήσει μαζί τους, είναι μία έμπνευση αυτό που γράφτηκε».

Όσο για το αν ο ίδιος έκανε ποτέ κάποια κρούση στον Τζον Άντζελος να εμπλακεί με τα της ΑΕΚ, είπε: «Μεταξύ σοβαρού και αστείου και αρκετούς μήνες πριν. Ο άνθρωπος έχει πολύ κακή εμπειρία από την ενασχόλησή του με το μπέιζμπολ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Γενικά να ξέρετε ότι όλη αυτή η ιστορία δεν ισχύει. Θα θέλαμε πολύ να είναι αλήθεια, όμως δεν είναι. Ο Νοτιάς ούτε που τους ξέρει τους ανθρώπους. Μένω σε αυτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x