Stoiximan Super League

«Θα βρεθεί λύση για την ΑΕΚ»

Αισιόδοξος για το αύριο της ΑΕΚ -έστω κι αν τα σημάδια δεν επιτρέπουν μεγάλες ελπίδες- παρουσιάστηκε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής. Μιλώντας στην εκπομπή «Insiders» του Βασίλη Σαμπράκου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης» παραδέχθηκε την αποθαρρυντική της εικόνα -τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά. Εξέφρασε την πίστη, ωστόσο, ότι το όνομα της ΑΕΚ (και το αβαντάζ του ότι διαθέτει δική της έκταση για γήπεδο) θα μπορέσει να προσελκύσει τελικά επενδυτή.

Αισιόδοξος για το αύριο της ΑΕΚ -έστω κι αν τα σημάδια δεν επιτρέπουν μεγάλες ελπίδες- παρουσιάστηκε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Insiders» του Βασίλη Σαμπράκου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης» παραδέχθηκε την αποθαρρυντική της εικόνα -τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά.

Εξέφρασε την πίστη, ωστόσο, ότι το όνομα της ΑΕΚ (και το αβαντάζ του ότι διαθέτει δική της έκταση για γήπεδο) θα μπορέσει να προσελκύσει τελικά επενδυτή.


Αναλυτικά όσα είπε ο Γεωργαμλής:

Για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ: «Ενώ έδειξε με την αλλαγή προπονητή ότι βελτιώθηκαν κάποια πράγματα, δυστυχώς με τις δύο ήττες που ακολούθησαν γύρισε πάλι λίγο πίσω. Και μιλάμε κυρίως για την ήττα από τον ΟΦΗ, αφού το πρωτάθλημα -σε αντίθεση με την Ευρώπη- θεωρείται ο στόχος που δίνεται βάρος. Η απόδοση με τον Ολυμπιακό ήταν καλή, αλλά τα πολλά ατομικά λάθη που ακολούθησαν δεν επέτρεψαν να έχει συνέχεια».

Για το αν μπορεί ν’ αλλάξει τα πράγματα ο Κωστένογλου: «Δεν ξέρω αν μπορεί να τα καταφέρει ο Νίκος ή όχι. Αναμφισβήτητα γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να περάσει στοιχεία της νοοτροπίας του. Εδώ έρχονται προπονητές και χρειάζονται μήνες για να το καταφέρουν. Βλέπουμε ότι ήδη το προσπαθεί, αλλά είναι νωρίς για να κρίνουμε αν θα το πετύχει».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να είναι ανταγωνιστική: «Κακά τα ψέματα, τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ έχει δείξει ότι δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Οι μόνοι που το παλεύουν είναι ο κόσμος, οι παίκτες και κάποια μέλη της διοίκησης. Και μπορεί να δει κάποιος ως παράδειγμα αυτό με τους ξένους παίκτες. Τα παιδιά αυτά έχουν μια άλλη νοοτροπία, θέλουν να πληρώνονται στην ώρα τους και δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις γι’ αυτό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ας πούμε, να μην υπάρχει συνοχή, να υπάρχει μουρμούρα και γενικά να διαμορφώνεται μια δύσκολη κατάσταση».

Για το αν θα ήταν προτιμότερο η ομάδα να βασιστεί σε νέους παίκτες: «Έπρεπε τόσα χρόνια η ΑΕΚ να ρίξει το βάρος στις ακαδημίες. Έχουν βγει παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν στην ομάδα. Έγιναν γήπεδα στα Σπάτα για την πρώτη ομάδα και δεν υπήρξε μέριμνα να βρεθεί ένα γήπεδο να προπονούνται οι Ακαδημίες. Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να κρατήσει ένα χρόνο ακόμα τους Θρακομακεδόνες για την ακαδημία. Δεν μπορούσε, όμως, να γίνει για οικονομικούς λόγους κι από ‘κει ξεκινάνε όλα τα προβλήματα».

Για το αν είναι αισιόδοξος για το αύριο της ΑΕΚ: «Εγώ πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση για την ΑΕΚ. Είναι δύσκολη εποχή για όλον τον κόσμο, αλλά η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι τελικά θα βρεθούν επενδυτές. Και βασίζω την αισιοδοξία στο μεγάλο αβαντάζ του ότι διαθέτει χώρο για να φτιάξει γήπεδο. Προσφέρει την προοπτική σε έναν επενδυτή ότι μπορεί να προχωρήσει το γήπεδο στην έκτασή που της ανήκει και να πάρει έπειτα τα χρήματά του πίσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x