Stoiximan Super League

Πάλι… Κάλα, Μάκος!

Και με διαφορετικό… τονισμό στη μέση, μέσα θα ‘σαι! Πάλι καλά, λοιπόν, για την ΑΕΚ (όπως φάνηκε και στην Κρήτη) που ο Γρηγόρης Μάκος θα επιστρέψει στην ενδεκάδα με τον Άρη. Και πάλι βασικός, όμως κι ο Κάλα -όπως φάνηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και όπως πιθανότατα θα φανεί και την Κυριακή, έστω κι αν ο Μανωλάς προλάβει το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Και με διαφορετικό… τονισμό στη μέση, μέσα θα ‘σαι!

Πάλι καλά, λοιπόν, για την ΑΕΚ (όπως φάνηκε και στην Κρήτη) που ο Γρηγόρης Μάκος θα επιστρέψει στην ενδεκάδα με τον Άρη.

Και πάλι βασικός, όμως κι ο Κάλα -όπως φάνηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και όπως πιθανότατα θα φανεί και την Κυριακή, έστω κι αν ο Μανωλάς προλάβει το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Την ώρα που διοικητικά μοιάζει αδύνατο να κάνει οποιοδήποτε σχέδιο για το μέλλον, αγωνιστικά η ΑΕΚ (και πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Κωστένογλου) δεν μπορεί να μην κάνει τέτοια για το προσεχές ματς με τον Άρη.

Όσο βέβαιη θεωρείται, λοιπόν, η παραμονή σ’ αυτά (για διαφορετικούς λόγους) των Βάργκας-Καφέ, άλλο τόσο θεωρείται η επιστροφή του Μάκου στην ενδεκάδα. Έτσι, με δεδομένο ότι ο Κολομβιανός δεν «κουνιέται» απ’ την ενδεκάδα, αλλά και τη γνωστή εκτίμηση που τρέφει ο Κωστένογλου στις (δημιουργικές κυρίως) ικανότητες του εκ των αρχηγών της «Ένωσης», ο Μάκος (το κενό του οποίου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ) θα πάρει τη θέση του Κάρλος στα χαφ.

Η επιστροφή του Μάκου, όμως, πιθανότατα δεν θα είναι η μοναδική που θα σημειωθεί την Κυριακή στην ενδεκάδα. Κι αυτό διότι ο Κωστένογλου μοιάζει να υπολογίζει ξανά για εκείνη και στον Χουάν Κάλα. Όχι στη θέση του Δέλλα -αν και έγινε κουβέντα για την ευστοχία της επιλογής Κωστένογλου να «σπάσει» στην Κρήτη το αρκετά καλό δίδυμο που έκανε ο Ισπανός με τον Μανωλά.

Αλλά σ’ εκείνη του Έλληνα στόπερ -με δεδομένο ότι ο «Κολοσσός» έχει αρκετές προπονήσεις πλέον στα πόδια του μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, αλλά και ότι ο Μανωλάς δεν είναι βέβαιο αν θα προλάβει το ματς (λόγω των ενοχλήσεων που αντιμετωπίζει στον αριστερό τετρακέφαλο).

Κατά τ’ άλλα, οι επιλογές του Κωστένογλου (όπως έδειξε και στη δοκιμή της Πέμπτης) θα είναι οι αναμενόμενες την Κυριακή. Έτσι κάτω απ’ τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής (παρά την κακή εμφάνιση στην Κρήτη δεν κινδυνεύει να χάσει τη θέση απ’ τον, ούτως ή άλλως ανέτοιμο, Κωνσταντόπουλο), στα άκρα της άμυνας οι Καράμπελας-Κοντοές (δεδομένης και της απουσίας Γεωργέα) και δίδυμο στα στόπερ οι Δέλλας-Κάλα.

Ενώ στα χαφ, δε, (του 4-3-3) θα ξεκινήσουν οι Μάκος-Βάργκας-Καφές, μπροστά τους θα βρεθεί πιθανότατα η τριάδα που είδαμε και στο Ηράκλειο (με τους Λεονάρντο-Σιαλμά στα άκρα και κορυφή τον Λυμπερόπουλο). Σε κάθε περίπτωση, πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν από την προπόνηση του Σαββάτου (στις 10:30 στα Σπάτα), όταν και ο Νίκος Κωστένογλου θα μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του και τους Λαγό και Μανωλά.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x