Stoiximan Super League

Καφές στο Περιστέρι!

Με την ευχή να εξελιχθεί τόσο… άνετη η δύσκολη έξοδος στην έδρα του Ατρομήτου -και τον Παντελή Καφέ να ενισχύει πιθανότατα αυτή την προσπάθεια- θα πάει η ΑΕΚ στο Περιστέρι. Ο εκ των αρχηγών της «Ένωσης» (σε αντίθεση με τον Λεονάρντο) προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και προσέθεσε μια πολύτιμη λύση στα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου.

Με την ευχή να εξελιχθεί τόσο… άνετη η δύσκολη έξοδος στην έδρα του Ατρομήτου -και τον Παντελή Καφέ να ενισχύει πιθανότατα αυτή την προσπάθεια- θα πάει η ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Ο εκ των αρχηγών της «Ένωσης» (σε αντίθεση με τον Λεονάρντο) προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και προσέθεσε μια πολύτιμη λύση στα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου.

Μετά τον Νίκο Λυμπερόπουλο, που επέστρεψε την Κυριακή στις προπονήσεις κι έθεσε ξανά εαυτόν στη διάθεση του προπονητή, οι επόμενοι εφικτοί στόχοι -για να προλάβουν το δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο- ήταν οι Λεονάρντο και Καφές.

Κι αν ο Βραζιλιάνος αφαίρεσε πολλές πιθανότητες απ’ το ενδεχόμενο να το καταφέρει (έκανε ατομικό την Πέμπτη), το ίδιο δεν συνέβη και με τον Καφέ που προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς.

Έκανε, έτσι, πολύ πιθανή τη συμμετοχή του στην αποστολή της Κυριακής και περισσότερες τις επιλογές του προπονητή, που ήδη γνωρίζει πως θα στερηθεί τους Δέλλα (ατομικό), Βάργκας, Λαγό (έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο), Γκούντγιονσεν (συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης) και Γκέντσογλου (που παραμένει εκτός πλάνων).

Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» (συμπεριλαμβανομένων και τον Κάρλος, Γεωργέα και Αραμπατζή που δεν ταξίδεψαν στο Γκρατς προκειμένου να ξεκουραστούν) προπονήθηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (17:00), όταν και η προετοιμασία για το δύσκολο ματς του Περιστερίου θα μπει στην τελική ευθεια.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x