Stoiximan Super League

Η αλήθεια για Λέτο

Ορατός είναι ο κίνδυνος ο Σεμπαστιάν Λέτο να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς υπάρχει πιθανότητα να κριθεί αναγκαία επέμβαση για να απαλλαγεί από τη χονδροπάθεια. Η SportDay αποκαλύπτει τους λόγους που αποκρύφτηκε η αλήθεια για τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Αισιοδοξία για παρουσία εκπροσώπου Βαρδινογιάννη στη γενική συνέλευση της Παρασκευής.

Ορατός είναι ο κίνδυνος ο Σεμπαστιάν Λέτο να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς υπάρχει πιθανότητα να κριθεί αναγκαία επέμβαση για να απαλλαγεί από τη χονδροπάθεια. Σύμφωνα με τη SportDay, στις τάξεις του Παναθηναϊκού γνώριζαν εξ αρχής τη σοβαρότητα του προβλήματος του Αργεντινού επιθετικού, αλλά το κράτησαν κρυφό για δύο λόγους: αφενός γιατί πίστευαν πως με τις κατάλληλες θεραπείες ο παίκτης θα μπορούσε να αποφύγει το νυστέρι και να επιστρέψει δυνατός στη δράση και αφετέρου επειδή ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο θα αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για οποιαδήποτε ομάδα επιχειρούσε να αποκτήσει τον παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι και θα μείωνε δραστικά την τιμή του.

Το… ρίσκο δεν βγήκε στους «πράσινους». Όχι απλώς επειδή η θεραπεία δεν απέδωσε και χάθηκαν σχεδόν δύο μήνες, αλλά και γιατί βάσει της επίσημης πληροφόρησης ο κόσμος περίμενε από εβδομάδα σε εβδομάδα την επιστροφή του, για επάνοδο Λέτο άκουγε και επάνοδο Λέτο δεν έβλεπε. Συν τοις άλλοις, δεν αποφεύχθηκαν κακόβουλα σενάρια περί αποχής του παίκτη λόγω των οφειλομένων, κάτι που ωστόσο διαψεύδεται κατηγορηματικά από όλες τις πλευρές.

Πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Λέτο; Ουδείς γνωρίζει ακόμη. Μετά το ματς με τον Λεβαδειακό στις 25 Ιανουαρίου, το γόνατο του παίκτη μάζεψε υγρό και του έγινε παρακέντηση. Στις εξετάσεις που έβγαλε διαγνώστηκε το πρόβλημα χονδροπάθειας, ενώ προ ημερών μετά τις νέες ενοχλήσεις που ένιωσε αποφασίστηκε να εξεταστεί από άλλον ειδικό γιατρό στην Ελλάδα. Η διάγνωση αυτού έκανε λόγο για πρόβλημα στη μέση που επιδεινώνει τις ενοχλήσεις στη μέση λόγω χονδροπάθειας.

Ο παίκτης ζήτησε να εξεταστεί από γιατρό στην Ιταλία, όπου βρίσκεται από χθες μαζί με τον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτη Κουλουμέντα. Μέσα στη μέρα θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την κατάστασή του και πώς θα αντιμετωπιστεί. Ο Λέτο θα μείνει τουλάχιστον 4-5 εβδομάδες ακόμη εκτός δράσης, ενώ εφόσον κριθεί απαραίτητο να μπει στο χειρουργείο, θα επιστρέψει στη δράση σε πέντε μήνες!

Τουλάχιστον δύο αλλαγές

Αρκετές αλλαγές εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ετοιμάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Καντέ αντί ενός εκ των Σαριέγκι ή Μπιέρσμιρ και Τοτσέ αντί του Κλέιτον είναι δύο από τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Βιτόλο, ενώ πιθανώς να δηλώσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι και τη μία από τις δύο αγωνιστικές λόγω καρτών του Κώστα Κατσουράνη.

Αισιοδοξία εν όψει ΓΣ

Παρουσία δικηγόρου εξουσιοδοτημένου από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη θα γίνει η γενική συνέλευση της ερχόμενης Παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν στον Παναθηναϊκό και οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται αλλά ούτε και διαψεύδονται από την πλευρά «Τζίγκερ». Ο εκπρόσωπος του μεγαλομετόχου είναι απαραίτητος για να υπάρξει απαρτία και να ψηφιστεί η μείωση της τιμής της μετοχής στα 0,33 ευρώ, προκειμένου να συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Αδαμάντιος Πολέμης, πιθανώς και άλλοι μέτοχοι. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος θα δώσει επίσης το «παρών», αλλά είναι άγνωστο αν θα συνεισφέρει οικονομικά, ενώ πληθαίνουν οι φήμες πως ετοιμάζεται να βοηθήσει ο επιχειρηματίας Γιάννης Αλαφούζος με κάποιους συνεργάτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x