Stoiximan Super League

«Ο Νοτιάς κρίνει το μέλλον της ΑΕΚ»

Στον Νίκο Νοτιά πετά το μπαλάκι για τα σωτηρία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Πέτρος Παππάς καλώντας τον μεγαλομέτοχο να αναλάβει δράση πριν να είναι αργά. «Το μέλλον της ΑΕΚ κρίνεται από τον κ. Νοτιά», δήλωσε στην «Εξέδρα». «Δεν είναι σίγουρος για τις προθέσεις του κ. Μελισσανίδη», πρόσθεσε. Αδειάζει η κλεψύδρα και η τιμωρία από την UEFA πλησιάζει. Παρατηρήσεις Κωστένογλου για Λεονάρντο.

Στον Νίκο Νοτιά πετά το μπαλάκι για τα σωτηρία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Πέτρος Παππάς καλώντας τον μεγαλομέτοχο να αναλάβει δράση πριν να είναι αργά.

Με δηλώσεις του στην «Εξέδρα», εμφανίζεται έτοιμος να συμμετάσχει στο ραντεβού που κάλεσε ο Γιάννης Βούρος, αλλά αμφιβάλλει πως υπάρχει αντίστοιχη πρόθεση από τους υπόλοιπους προσκεκλημένους.

«Αν γίνει η συνάντηση, εγώ θα δώσω το ‘παρών’, ωστόσο δεν βλέπω πολλές πιθανότητες», αναφέρει και προσθέτει: «Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στην παρούσα φάση. Εν πολλοίς το μέλλον της ΑΕΚ κρίνεται από τον κ. Νοτιά. Αυτός είναι που πρέπει να καλύψει το μεγαλύτερο κομμάτι. Είχα προσπαθήσει να έρθω σε επαφή μαζί του πριν δύο εβδομάδες, αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει στο e-mail μου. Τον προέτρεπα να συμμετέχει, αλλά και να φανερώσει τις προθέσεις του.

Θεωρώ ότι με μια τέτοια κίνηση θα άνοιγε ενδεχομένως ο δρόμος και για άλλους δανειστές, όπως αυτούς που έχει βρει ο κ. Νικολαΐδης. Εγώ ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα. Και μάλιστα πρώτος. Θυμάστε όλοι τι έγραφαν για βραχνά της Morgan Stanley. Πλέον αυτός δεν υπάρχει»
.

Όσο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την επιστροφή του στο προσκήνιο, ο Πέτρος Παππάς δεν έχει σαφή εικόνα για τις προθέσεις του. «Μιλήσαμε αν θυμάμαι καλά πριν από τρεις εβδομάδες. Δεν είμαι σίγουρος ακριβώς τι θέλει να κάνει ο κ. Μελισσανίδης. Δεν κατάλαβα ακριβώς τις προθέσεις του, γι’ αυτό καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο».

Αναβλητικότητα

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει προ πολλού, οι μέρες περνούν και η στάση των ανθρώπων που κρατούν τις τύχες της ΑΕΚ στα χέρια τους δεν αλλάζει. Η αναβλητικότητα όχι απλώς για αποφάσεις, αλλά έστω και για τη μεταξύ τους συνάντηση συνεχίζεται. Την ίδια ώρα, θα πρέπει μέχρι τις 20 Μαρτίου να βρεθούν 2,5 εκατ. ευρώ για τους διακανονισμούς που έγιναν πρόσφατα και επιπλέον 7 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο. Τα προσδοκώμενα έσοδα, όσα δηλαδή δεν έχουν δεσμευτεί για άλλες υποχρεώσεις, δεν ξεπερνούν μέχρι το καλοκαίρι τις 250.000 ευρώ και η κατάσταση στην ΠΑΕ είναι δραματική.

Παρατηρήσεις με αφορμή… Λεονάρντο

Ο Λεονάρντο δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του κατά την αντικατάστασή του στον αγώνα με τον Άρη. «Δεν θέλω να συμβεί ξανά ανάλογο περιστατικό. Θέλω να σέβεστε όλοι την ΑΕΚ και τους συμπαίκτες σας», είπε ο Νίκος Κωστένογλου ενώπιον όλης της ομάδας στη χθεσινή προπόνηση.

Θα δοκιμάσει Πέμπτη ο Καφές

Μανωλάς και Χοσέ Κάρλος υπολογίζονται από τον Νίκο Κωστένογλου για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παντελή Καφέ. Ο έμπειρος μέσος έχει διάταση στο δικέφαλο, άρχισε φυσιοθεραπεία και την Πέμπτη θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Με κόσμο στο ντέρμπι

Σήμερα αναμένεται να τακτοποιηθεί οριστικά το θέμα της ρύθμισης της οφειλής της ΠΑΕ ΑΕΚ προς την Εφορία και να σφραγιστούν τα εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Στη διάθεση του κοινού αναμένεται να τεθούν την Τετάρτη, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ θα στείλει στο Υπουργείο Παιδείας πρόσκληση για να παρακολουθήσουν μαθητές Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου δωρεάν το προσεχές ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x