Stoiximan Super League

«Δείξτε τα… καρύδια σας»

«Δείξτε τα… καρύδια σας. Απαντήστε σε όλους όσοι θεωρούν ότι τελειώσαμε μετά από αυτή την ήττα»! Με τα λόγια αυτά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σε ομιλία του στη σημερινή προπόνηση προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού θέλησε να τους παθιάσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί και θέλει τους πράσινους να μην είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στη δυσκολία της κατάστασης.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ έφερε τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η είδηση ότι ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό έφερε περισσότερο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αντιλαμβανόμενος το κλίμα που έχει δημιουργηθεί θέλησε να παθιάσει τους παίκτες του και στη σημερινή προπόνηση το προσπάθησε και μάλιστα με άκρως παραστατικό τρόπο.

«Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση. Αν πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό τότε θα είμαστε και πάλι από πάνω και θα έχουμε τη ψυχολογία με το μέρος μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού και μάλιστα σε έντονο ύφος.

«Δείξτε τα… καρύδια σας», είπε πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα και συνέχισε:

«Απαντήστε σε όλους όσοι θεωρούν ότι τελειώσαμε μετά από αυτή την ήττα. Έχει διαμορφωθεί ένα κλίμα και όλοι πιστεύουν ότι θα το χάσουμε. Πρέπει να αντιδράσετε.

Μην ασχολείστε με την διαιτησία και τον πόλεμο που δεχόμαστε, μην αντιδράτε και δίνετε το δικαίωμα να μας δείχνει συνέχεια κάρτες. Να είστε συγκεντρωμένοι μόνο στην δική σας προσπάθεια και στο πως θα κερδίσουμε ένα ματς», τόνισε.

Φυσικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στάθηκε αρκετά την αμυντική λειτουργία της ομάδας κάνοντας αρκετές παρατηρήσεις.

Τέλος σχολίασε για το πέναλτι που χτύπησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος:

«Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που χρειάζεται και ο ποδοσφαιριστής να παίρνει πρωτοβουλίες αλλά σε τέτοια ζητήματα θέλω να ακολουθείτε τις εντολές μου γιατί είμαστε ομάδα και πρέπει να δείχνουμε την εικόνα της ομάδας σε όλα».

Θυμίζουμε ότι η εντολή του Πορτογάλου ήταν το πέναλτι να το εκτελέσει ο Κατσουράνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x