Stoiximan Super League

Φήμες για 15 εκατ. ευρώ!

Έντονη φημολογία πως έχουν μπει 15 εκατ. ευρώ σε ελληνική τράπεζα από ξένη εταιρεία με αποδέκτη την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες. Την ίδια ώρα, οι κ.κ. Βγενόπουλος, Πολέμης εμφανίζονται αποφασισμένοι να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό για το «τριφύλλι», ακόμη και μετά την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ και αφού περάσει η τιμή της μετοχής στα 0,33 ευρώ.

Έντονη φημολογία πως έχουν μπει 15 εκατ. ευρώ σε ελληνική τράπεζα από ξένη εταιρεία με αποδέκτη την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, το παραπάνω ποσό είχε τεθεί ως προϋπόθεση από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να παραχωρήσει το 54,7% των μετοχών του και φαίνεται ότι αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, αφού μπήκαν 15 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με αποδέκτη το «τριφύλλι».

Οι φήμες αναφέρουν ότι πρόκειται για κατάθεση σε escrow λογαριασμό, δηλαδή τα χρήματα θα εκταμιευτούν από την «πράσινη» ΠΑΕ, όταν πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στον Τζίγγερ και στον επιχειρηματία ή τους ανθρώπους που φέρονται να έχουν προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του (ή τους). Από την πλευρά τους, στο «τριφύλλι» δεν επιβεβαιώνουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ενώ τονίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση σε αυτή την υπόθεση ο Βλάσης Τσάκας.

Μυστήριο υπάρχει και για την προέλευση των χρημάτων, αφού κάποιοι λένε πως κατατέθηκαν μέσω Κύπρου από εταιρεία που έχει έδρα το Λονδίνο ή από την Ουκρανία!

Επαφές και μετά τη Γ.Σ.

Αποφασισμένοι να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό για τον Παναθηναϊκό εμφανίζονται οι κ.κ. Βγενόπουλος, Πολέμης, ακόμη και μετά την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ και αφού περάσει η τιμή της μετοχής στα 0,33 ευρώ.

Όλα δείχνουν ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα εγκριθεί η τιμή μετοχής, όμως οι δύο παράγοντες του «τριφυλλιού» θα επιδιώξουν περισσότερες επαφές με επιχειρηματίες για να μπει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του συλλόγου.

Μάλιστα, ο «Βγενό» παραμένει αισιόδοξος ότι από την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μπορούν να προκύψουν οκτώ εκατ. ευρώ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα εκπροσωπηθεί από κάποιον δικηγόρο, ώστε να υπάρξει απαρτία με το 54,7% των μετοχών που διαθέτει και θα συζητηθεί το θέμα της ΑΜΚ.

Μέχρι στιγμής θεωρείται δεδομένη η παρουσία των Βγενόπουλου, Πολέμη και πιθανώς του Ζολώτα, ενώ δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι. Οσον αφορά τον Αλαφούζο, οι πληροφορίες θέλουν να βάζει με συνεργάτες του ένα εκατ. ευρώ, ωστόσο, δημόσια ο ίδιος δεν έχει πάρει ακόμα θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x