Stoiximan Super League

«Θα καταλάβετε για τι μιλάμε…»

Οικονομικά πανίσχυρος παράγοντας από τον αραβικό κόσμο, που δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να λειτουργήσει ως «μπροστινός» του Γιάννη Βαρδινογιάννη κρύβεται πίσω από τα 15 εκατ. ευρώ που εμφανίστηκαν σε λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βλάσης Τσάκας. «Όταν ανακοινωθεί το όνομα, θα καταλάβετε αν πρόκειται για μικρή ή μεγάλη επένδυση», τόνισε, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με παλιούς μετόχους.

Οικονομικά πανίσχυρος παράγοντας από τον αραβικό κόσμο, που δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να λειτουργήσει ως «μπροστινός» του Γιάννη Βαρδινογιάννη κρύβεται πίσω από τα 15 εκατ. ευρώ που εμφανίστηκαν σε λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βλάσης Τσάκας. «Όταν ανακοινωθεί το όνομα, θα καταλάβετε αν πρόκειται για μικρή ή μεγάλη επένδυση», τόνισε, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με παλιούς μετόχους.



Αναλυτικά, ο Βλάσης Τσάκας μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-τις κινήσεις για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Στείλαμε ένα τραπεζικό commitment στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για 15 εκατ. ευρώ έναντι ορισμένων δεσμεύσεων. Οποιαδήποτε μορφή και να είχαν, έγγραφη μορφή θα είχαν τα χρήματα. Δεν υπάρχει καμία βαλίτσα με λεφτά να πετάει. Οι ενδιαφερόμενοι είναι Άραβες οι οποίοι αποφάσισαν να συνεργαστούμε και να προχωρήσουμε το deal του Παναθηναϊκού. Εμείς απευθυνθήκαμε μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στο λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι όχι στον κ. Βαρδινογιάννη. Εκείνοι πρέπει να ενημερώσουν τον μεγαλομέτοχο, στον οποίο απευθύνεται η συναλλαγή. Σε αυτή την τράπεζα έχει λογαριασμό ο Παναθηναϊκός, αυτή μας δόθηκε. Και μένα δεν μου κάθεται καλά να πάρουμε τον Παναθηναϊκό μέσω ονόματος ‘Πειραιώς’ (γέλια). Η τράπεζα είναι αξιόλογη κατά τα άλλα, τη δουλειά της κάνει».

-τον επενδυτή που κρύβεται πίσω από την πρόταση: «Το πλάνο μας θα το ανακοινώσουμε μόλις ανακοινωθεί το όνομα του επενδυτή. Τότε θα καταλάβετε αν μιλάμε για μικρή ή μεγάλη επένδυση. Δεν θα μείνουμε στα 15 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μεγάλο όνομα από τον αραβικό κόσμο. Αν ο κ. Βαρδινογιάννης θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το όνομα που θα ακουστεί ως μπροστινό, είναι μεγάλος μάγκας».

-τη διορία της UEFA και την απειλή τιμωρίας: «Η 31η Μαρτίου δεν αφήνει σε κανέναν περιθώριο να παίζει. Εμείς κοιτάμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να υλοποιηθεί η συμφωνία, ώστε ο Παναθηναϊκός να πάει στην επόμενη μέρα χωρίς προβλήματα».

-το αν αποκλείει συνεργασία με τους παλιούς μετόχους: «Η ΓΣ της Παρασκευής αφορά τους παλαιούς μετόχους. Οποιοσδήποτε παλαιός μέτοχος έχει την απόλυτη προτεραιότητα από οποιαδήποτε νέα πρόταση. Αρκεί να ισοφαρίσει οποιαδήποτε πρόταση έρθει. Εμείς δεν εμποδίζουμε κανέναν ούτε παίρνουμε κανένα καλάσνικοφ για να μην μπει κανένας. Αυτό που λένε οι κακές γλώσσες είναι εκ του πονηρού. Αν εγώ ήμουν Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλος, Δάβαρης, Πολέμης και είχα αποφασίσει να πάρω τον Παναθηναϊκό, θα πήγαινα, θα έβαζα τα 15 εκατ. ευρώ, θα έπαιρνα τον Παναθηναϊκό και… γεια σας. Θέλουμε όλους όσοι αγαπούν αποδεδειγμένα τον Παναθηναϊκό μαζί μας. Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά. Τα δεδομένα είναι αυτά που λέω σήμερα. Όποιος από τους παλαιούς μετόχους θέλει να συμμετέχει, είναι ευπρόσδεκτος. Εδώ θα είμαστε εμείς να συμπληρώσουμε τα υπόλοιπα χρήματα και να πάρουμε μαζί τον Παναθηναϊκό».

-τους Άραβες που εκπροσωπούσε στο πρόσφατο παρελθόν: «Είχαμε πάθει ορισμένα στραπάτσα. Τώρα είμαστε πιο προσγειωμένοι, κάνουμε πιο σταθερά βήματα και δεν βιαζόμαστε. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το deal και στη συνέχεια θα δούμε τι έχουμε στην ΠΑΕ και τι θέλουμε».

-την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα: «Δεν μπορώ να εξηγήσω την πτώση στην απόδοση του Παναθηναϊκού. Είδα κάτι και αυτό που εκτιμώ, αυτό είπα. Το πρωτάθλημα δεν είναι πλέον δύσκολη, ούτε ήταν εύκολη υπόθεση πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, που πιστεύω πως θα το κάνει, θα πάρει το πρωτάθλημα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα».

-το αν αλλάζουν τα σχέδια των ενδιαφερόμενων επενδυτών αν ο Παναθηναϊκός δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Όχι, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Θα προτιμούσαν βέβαια να έπαιζε η ομάδα στο Champions League για να σχεδιαστεί με αυτό το γνώμονα για την επόμενη σεζόν».

-το δικό του ρόλο στην επόμενη μέρα της ΠΑΕ, εφόσον υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς: «Ο ρόλος μου θα είναι ακριβός ο ίδιος, όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x