Stoiximan Super League

«Εγώ τελείωσα, μακάρι να προχωρήσει με Μελισσανίδη»!

Αμετάπειστος στην απόφαση να μην ασχοληθεί με την προσπάθεια διάσωσης της ΑΕΚ παρουσιάζεται ο Πόλυς Χατζηιωάννου. Σε επικοινωνία που είχε με τους οπαδούς που συγκεντρώθηκαν κάτω από τα γραφεία του, ο πρώην μέτοχος επανέλαβε ότι τελείωσε από την «Ένωση» και ευχήθηκε να βρει εκείνη τον δρόμο της με μια λύση Μελισσανίδη. Επέμεινε η ORIGINAL, που παρότρυνε «τον Πόλυ που αγαπάει την ΑΕΚ να βοηθήσει ώστε εκείνη να ζήσει». Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή Χατζηιωάννου και την απάντηση των οπαδών.

Αμετάπειστος στην απόφαση να μην ασχοληθεί με την προσπάθεια διάσωσης της ΑΕΚ παρουσιάζεται ο Πόλυς Χατζηιωάννου.

Σε επικοινωνία που είχε με τους οπαδούς που συγκεντρώθηκαν κάτω από τα γραφεία του, ο πρώην μέτοχος επανέλαβε ότι τελείωσε από την «Ένωση» και ευχήθηκε να βρει εκείνη τον δρόμο της με μια λύση Μελισσανίδη.

Επέμεινε η ORIGINAL, που παρότρυνε «τον Πόλυ που αγαπάει την ΑΕΚ να βοηθήσει ώστε εκείνη να ζήσει».

Μετά τις απόλυτα ειρηνικές συγκεντρώσεις τους στα γραφεία των Παππά και Κανελλόπουλου, οι οργανωμένοι της ORIGINAL είχαν προαναγγείλει ότι σειρά θα πάρουν κι άλλο νυν και πρώην μέτοχοι.

Αποχωρώντας, δε, την Τρίτη από το Μαρούσι -όπου και συναντήθηκαν με τον Παππά- είχαν προαναγγείλει ότι η επόμενη επίσκεψή τους θα είναι στον Πόλυ Χατζηιωάννου. Φρόντισαν, δε, να το επισημοποιήσουν από το βράδυ, όταν και -μέσω της ιστοσελίδας τους- έδωσαν ειρηνικό ραντεβού κάτω από τα γραφεία του (στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με τη Βουλιαγμένης).

Εκεί, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100, ενώ κρεμάστηκαν και τα πανό που υπήρχαν και στις προηγούμενες επισκέψεις (και αναφέρουν «αν η ΑΕΚ διαλυθεί θα τρομάξει όλη η γη», «το μέλλον της ΑΕΚ στα χέρια σας, το δικό σας στα δικά μας» και «τέρμα τα θα, βάλτε τώρα τα λεφτά»).

Η σημερινή συγκέντρωση, ωστόσο, δεν μπορούσε να συνοδευτεί από συνάντηση με τον Χατζηιωάννου (όπως είχε γίνει με τους Κανελλόπουλο και Παππά) αφού ο Έλληνας επιχειρηματίας βρισκόταν στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά, οι οπαδοί επέμειναν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του και αυτό μετέφεραν και σε υπάλληλο της εταιρείας που κατέβηκε στον δρόμο να τους ενημερώσει για την απουσία του, τονίζοντας πως αν δεν μιλούσαν με τον Χατζηιωάννου (σε τηλεφωνικό αριθμό που έδωσαν) δεν επρόκειτο να αποχωρήσουν.

Κατόπιν αυτού ο Χατζηιωάννου δεν δέχθηκε να γίνει συζήτηση τηλεφωνικώς, ωστόσο δέχθηκε να επικοινωνήσει μέσω επιστολών με τους οπαδούς. Σε αυτή που απέστειλε, λοιπόν, δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας για μεταστροφή στη στάση του, αναφέροντας πως ο ίδιος έχει κάνει το καθήκον -και με το παραπάνω- στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως οι νυν μέτοχοι θα πρέπεο να αναλάβουν τις ευθύνες τους και ευχόμενος να προχωρήσει μια σύμπραξή τους με τον Μελισσανίδη.

Αναλυτικά η επιστολή του Χατζηιωάννου

«Το 2010 αποχώρησα πλήρως από την ΑΕΚ, πληρώνοντας όλα τα χρέη που μου αναλογούσαν. Εδώ και δυο χρόνια δεν έχω καμία συμμετοχή στην ΑΕΚ ενώ έχω δηλώσει επανειλημένα ότι δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση να δραστηριοποιηθώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ως φίλαθλος όπως ήδη γνωρίζετε, ανιδιοτελώς σύνεδραμα πρόσφατα από κοινού με τον κ. Γκούμα, με βάση κάποια παλαιά υπόσχεση, με το ποσό των 500.000 ευρώ στην αποπληρωμή του δανείου. Το ποσό αυτό νομίζω ότι διατίθεται τελικά για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της ΑΕΚ.

Θεωρώ ότι έχω κάνει το καθήκον μου και με το παραπάνω. Η ΑΕΚ έχει μετόχους οι οποίοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.Εκτιμώντας ότι τα πολυμετοχικά σχήματα διοίκησης δεν είναι αποτελεσματικά, πιστεύω ότι η ΑΕΚ χρειάζεται κάποιον ισχυρό επενδυτή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Εύχομαι οι μεγαλομέτοχοι της ομάδα που σήμερα έχουν την ευθύνη της και ο κ. Μελισσανίδης εφόσον επιθυμεί να παίξει έναν ενεργό ρόλο στην υπέρβαση της σημερινής κρίσης να βρουν τη χρυσή τομή και να δώσουν μια νέα δυναμική στην ομάδα.

Ελπίζω και εύχομαι ότι όλοι θα τον στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Πόλυς Χατζηιωάννου»
.

Οι οπαδοί, από την πλευρά τους, προσπάθησαν να θίξουν το συναίσθημα του επιχειρηματία, γράφοντας στο πίσω μέρος της επιστολής (και ζητώντας να του μεταφερθεί) πως «ήρθαμε μέχρι εδώ για να βρούμε τον Πόλυ που αγαπάει την ΑΕΚ» και καλώντας τον να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους υπόλοιπους μετόχους και τον Μελισσανίδη, ώστε να βρεθεί μια λύση και να ζήσει η αγαπημένη τους ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμα των οπαδών

«Όλα αυτά τα γνωρίζουμε και τα σεβόμαστε. Όμως, εδώ σήμερα δεν ήρθαμε για τον μέτοχο-επιχειρηματία Χατζηιωάννου. Ήρθαμε για τον Πόλυ που αγαπάει την ΑΕΚ και στενοχωριέται που τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Δώστε, λοιπόν, λύση και καθίστε στο ίδιο τραπέζι με τους μετόχους και τον κ. Μελισσανίδη για να μη διαλυθεί η ΑΕΚ μας. Ο χρόνος τελειώνει.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έξω από την πόρτα».


Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x