Stoiximan Super League

Επαφή με Μέλμπεργκ

Αν και από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται, μοιάζει δύσκολο έως απίθανο η επαφή Όλοφ Μέλμπεργκ και Γιάννη Βρέντζου στο Ρέντη να μην περιστράφηκε γύρω από το θέμα του συμβολαίου του Σουηδού στόπερ, που ολοκληρώνεται. Ατυχος ο Μαρκάνο.

Αν και από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται, μοιάζει δύσκολο έως απίθανο η επαφή Όλοφ Μέλμπεργκ και Γιάννη Βρέντζου στο Ρέντη να μην περιστράφηκε γύρω από το θέμα του συμβολαίου του Σουηδού στόπερ, που ολοκληρώνεται.

Ένα από τα θεωρητικά πιο βατά θέματα στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2012-13 είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τον Μέλμπεργκ. Ωστόσο παρότι ο έμπειρος άσος έχει πρόταση ανανέωσης από τους «ερυθρόλευκους» δεν έχει δώσει την οριστική απάντησή του.

Η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου δεν αποτελεί εμπόδιο, αφού η βάση που έχει τεθεί και από τις δύο πλευρές είναι η μονοετής επέκτασή του. Πιθανώς ο Μέλμπεργκ να μην είναι απολύτως ικανοποιημένος από το ύψος της προσφοράς ή να καθυστερεί την απάντησή του επειδή έχει ή περιμένει να δει τι άλλες προτάσεις θα προκύψουν.

Ενοχλήσεις ο Μαρκάνο

Με ενοχλήσεις στο γόνατο και την ποδοκνημική αποχώρησε προς το τέλος της σημερινής προπόνησης του Ολυμπιακού ο Ιβάν Μαρκάνο. Το πόσο άτυχος στάθηκε ο Ισπανός αμυντικός, που αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, θα φανεί μετά τις εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί. Την Κυριακή οι Πειραιώτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στο Ρέντη τη Δευτέρα (10:30).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x