Stoiximan Super League

«Αντίο» κι ερωτηματικά στην ΑΕΚ!

Σε… κοκτέιλ αποχαιρετισμών και ερωτημάτων μετατράπηκε η προπόνηση της ΑΕΚ. Την ώρα, λοιπόν, που ο Δέλλας έλεγε οριστικά το «αντίο» (μιλώντας σε όλη τη ομάδα) ο Λυμπερόπουλος δημιουργούσε ελπίδες, αποφεύγοντας να κάνει το ίδιο. Κι όλα αυτά ενώ ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, αλλά και την άγνοιά του για το αν θα είναι και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας.

Σε… κοκτέιλ αποχαιρετισμών και ερωτημάτων μετατράπηκε η προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Δέλλας έλεγε οριστικά το «αντίο» (μιλώντας σε όλη τη ομάδα) ο Λυμπερόπουλος δημιουργούσε ελπίδες, αποφεύγοντας να κάνει το ίδιο.

Κι όλα αυτά ενώ ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, αλλά και την άγνοιά του για το αν θα είναι και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας.

«Να ξέρετε ότι χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάστηκα μαζί σας. Περάσαμε δύσκολα, αλλά μείναμε ενωμένοι και αυτό δείχνει ότι βάλαμε πάνω απ' όλους και όλα την ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί σεβαστήκαμε τον κόσμο», ανέφερε συγκινημένος στους παίκτες του ο Έλληνας τεχνικός. Αφού τους τόνισε, λοιπόν, ότι «παρά τις αντιξοότητες που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν προσπαθήσαμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι και τις περισσότερες φορές τα καταφέραμε», εξήγησε:

«Αν αναλογιστούμε τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα που είχαμε και το ότι ξεκινήσαμε χωρίς βαθμό τα πλέι-οφ, καταφέραμε να τερματίσουμε δεύτεροι και πήραμε το καλό εισιτήριο του Europa League. Σίγουρα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, αλλά καταβάλατε μεγάλη προσπάθεια και σας αξίζουν συγχαρητήρια».

Μιλώντας, δε, για το δικό του μέλλον στην ομάδα, τους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε γνωρίζω τι θα γίνει με εμένα. Αν θα μείνω ή όχι. Κι εγώ θα κάνω κάποιες συζητήσεις τις επόμενες μέρες και θα δούμε. Θα το μάθετε. Ό, τι κι αν γίνει, από εσάς θέλω να προσέχετε τον εαυτό σας στις διακοπές. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε για το πότε θα αρχίσει η προετοιμασία».

Αν για τον Κωστένογλου, όμως, δεν έγινε σαφές αν αυτή ήταν ή όχι η τελευταία του ομιλία προς τους «κιτρινόμαυρους», αυτό έγινε… σαφέστατο για τον Δέλλα. Ο «Τράι» πήρε τον λόγο μπροστά σε όλη την ομάδα και με τον γνωστό τόνο που τον κατέστησε μια από τις εμβληματικές φυσιογνωμίες της ΑΕΚ, είπε χαρακτηριστικά:

«Με κάποιους από εσάς γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Με άλλους λίγους μήνες. Από τον μεγαλύτερο που είναι ο “πασάς” (σ.σ. ο φροντιστής Κώστας Καρυδόπουλος) ως τον μικρότερο που είναι ο Φούντας, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε.Καλή συνέχεια σε όλους σας -όπου κι αν είστε του χρόνου- και να θυμάστε να παίζετε πρώτα για την ομάδα και μετά για τους εαυτούς σας».

Η ομιλία του Δέλλα ωστόσο δεν προσέφερε μονάχα επιβεβαίωση του γιατί υπήρξε τόσο σημαντικός για την ομάδα. Προσέφερε και μια ακόμα επιβεβαίωση ότι το «αντίο» του Λυμπερόπουλου ίσως δεν πρέπει να θεωρείται τόσο δεδομένο, όσο το δικό του. Κι αυτό διότι ο Μεσσήνιος δεν πήρε τον λόγο για να χαιρετήσει κι εκείνος τους συμπαίκτες του και… διεύρυνε ακόμα περισσότερο το «παράθυρο» που ο ίδιος έχει αφήσει για το ενδεχόμενο (εφόσον υπάρξει ένα υγιές πλάνο για την επόμενη μέρα) να φορέσει έναν ακόμα χρόνο τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x