Stoiximan Super League

Σε πρώτο πλάνο οι Πορτογάλοι

Οι περιπτώσεις των προπονητών που προέρχονται από την πορτογαλική αγορά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες μιλούν με τον Βίτορ Περέιρα και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Μάλιστα, προκύπτει η εκτίμηση ότι αν ο πρώτος αποχωρήσει από την Πόρτο, τότε τους ενδιαφέρει ζεστά η περίπτωσή του. «», τόνισε ο πρώην προπονητής του στη SportDay.

Οι περιπτώσεις των προπονητών που προέρχονται από την πορτογαλική αγορά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες μιλούν με τον Βίτορ Περέιρα και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Μάλιστα, προκύπτει η εκτίμηση ότι αν ο πρώτος αποχωρήσει από την Πόρτο, τότε τους ενδιαφέρει ζεστά η περίπτωσή του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προσπαθούν να διαπιστώσουν πόσο εφικτό είναι να προσεγγίσουν έναν εκ των δύο και παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Πορτογαλία, αφού περιμένουν ο Περέιρα να αποχωρήσει από την Πόρτο και ο Ζαρντίμ είναι μεταξύ των υποψηφίων να τον αντικαταστήσουν.

Όπως υποστηρίζουν στην ιβηρική χερσόνησο, στους «δράκους» αναμένονται εξελίξεις από αύριο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να προσλάβουν τον Περέιρα, αφού μία τέτοια συνεργασία θα μετρούσε και στο πρεστίζ του συλλόγου.

Την ίδια ώρα εξετάζουν την περίπτωση του Ζαρντίμ, αν εκείνος δεν πάει τελικά στην Πόρτο. Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε επαφές και με τους δύο προπονητές, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Παράλληλα, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει η εκτίμηση στο πρόσωπο του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και αυξάνονται διαρκώς οι πιθανότητες να καθίσει στον πάγκο των Πειραιωτών. Μπορεί να μην είναι πρώτη επιλογή, όμως εξετάζεται πολύ σοβαρά.

Ούτε χθες φέρεται να μην είχε απαντήσει ο Ολοφ Μέλμπεργκ στην πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του που έχει δεχθεί από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, δεν δείχνει να αλλάζει κάτι στη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού η διοίκηση δεν του έχει δώσει διορία και τον έχει ενημερώσει πως θα τον περιμένει μερικές μέρες ακόμα.

Όσον αφορά τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τους Κώστα Μανωλά και Γιάννη Γιαννιώτα, οι Πειραιώτες ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή με κανέναν από τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές. «Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διαρκώς όλους τους καλούς Ελληνες παίκτες και όλοι οι Ελληνες παίκτες θέλουν να παίξουν στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει, πάντως, κάποια εξέλιξη», ήταν η απάντηση της ΠΑΕ στο σχετικό ερώτημα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x