Stoiximan Super League

Να καλύψει τις… αδυναμίες!

Η πρώτη συζήτηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τους Βρέντζο και Κοβάσεβιτς για τα μεταγραφικά ζητήματα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο προπονητήριο του Ρέντη με τον Πορτογάλο να μιλά για το υπάρχον ρόστερ αλλά και τις θέσεις που πρέπει να αποκτηθούν παίκτες. Πρώτος στόχος; Να καλυφθούν οι αδυναμίες, στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή.

Η πρώτη συζήτηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Γιάννη Βρέντζο και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τα μεταγραφικά ζητήματα στον Ολυμπιακό πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο προπονητήριο του Ρέντη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός –σε αυτή- κατέθεσε τις απόψεις του για το ρόστερ της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αλλά είχε και μια πρώτη κουβέντα για τις θέσεις που πρέπει να υπάρξει ενίσχυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζαρντίμ δεν φαίνεται να έχει διαφορετική θέση σε σχέση αυτά που εύκολα γίνονται αντιληπτά από το ρόστερ της ομάδας… Ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός για να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας μετά από την αποχώρηση του Μέλμπεργκ και τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου αλλά και ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορέσει να αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ.

Ο Πορτογάλος θέλει να έχει τουλάχιστον δύο παίκτες που θα μπορούν να προσφέρουν σε μια θέση και θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει ενίσχυση σε αυτά τα σημεία του ρόστερ, που φαίνεται πως οι λύσεις είναι περιορισμένες.

Φυσικά και δεν πρόκειται να τελειώσουν εκεί οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού καθώς πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός επιτελικού χαφ. Αυτές όμως πρόκειται να ακολουθήσουν αφού πρώτα έχουν τακτοποιηθεί οι… προτεραιότητες.

Ο Ζαρντίμ, στο διάστημα παραμονής του στην Πορτογαλία, μελέτησε τους παίκτες της ομάδας και έχει σχηματίσει μια πρώτη ιδέα για κάθε έναν από αυτούς. Ωστόσο αποφάσεις δεν έχει λάβει και θα περιμένει να τους τσεκάρει και στο… χορτάρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x