Χωρίς τον Θωμά Μαύρο θα ξεκινήσει η περιοδεία προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας στην Θράκη.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, λόγω υποχρεώσεων στην Αθήνα δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του Ανδρέα Δημητρέλου και του Χρήστου Κωστή, αλλά δεσμεύτηκε πως θα συναντήσει τους φίλους της Ένωσης το συντομότερο δυνατό.

Τα εισιτήρια διαρκείας φαίνεται να είναι το μόνο έσοδο που μπορεί να υπάρξει για την ΑΕΚ και για αυτόν τον λόγο όλοι έχουν ρίξει εκεί το μεγαλύτερο βάρος. Ο Θωμάς Μαύρος θέλει να "ψήσει" τον κόσμο της Ένωσης να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει, αλλά τελικά δεν θα μπορεί να βρίσκεται στην Θράκη όπου και θα παρευρεθούν οι Ανδρέας Δημητρέλος και Χρήστος Κωστής στην περιοδεία στην Βόρειο Ελλάδα που ξεκινά από σήμερα.

Διαβάστε την δήλωση του Θωμά Μαύρου:

«Λόγω υποχρεώσεων στην Αθήνα οι οποίες σχετίζονται με την προσπάθεια σωτηρίας της αγαπημένης μας ομάδας, δεν θα καταφέρω να συνοδεύσω τον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Χρήστο Κωστή στην Θράκη όπως ήταν η επιθυμία μου. Στέλνω στους Ενωσίτες φιλάθλους της περιοχής την αγάπη μου, δεσμεύομαι να τους συναντήσω και να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους το συντομότερο δυνατόν και ελπίζω ότι θα ακούσουν με ενδιαφέρον την ενημέρωση του προέδρου της ΑΕΚ και θα μας βοηθήσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο».

TAGS: A.E.K.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ