Stoiximan Super League

Ξαναπλησιάζει… Λιλ ο Κλωναρίδης

Η εμπλοκή που παρουσιάστηκε την Παρασκευή απείλησε ν’ αφήσει στη μέση τη μεταγραφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη στη Λιλ. Στις διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν ωστόσο οι Γάλλοι έδειξαν να… συνειδητοποιούν πως η ΑΕΚ δεν προτίθεται να τους παραχωρήσει τον παίκτη αν δεν εισπράξει άμεσα τις 800.000 ευρώ. Η πιθανότατη υποχώρησή τους, λοιπόν, αναμένεται να επιφέρει εκ νέου συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.

Η εμπλοκή που παρουσιάστηκε την Παρασκευή απείλησε ν’ αφήσει στη μέση τη μεταγραφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη στη Λιλ.

Στις διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν ωστόσο οι Γάλλοι έδειξαν να… συνειδητοποιούν πως η ΑΕΚ δεν προτίθεται να τους παραχωρήσει τον παίκτη αν δεν εισπράξει άμεσα τις 800.000 ευρώ.

Η πιθανότατη υποχώρησή τους, λοιπόν, αναμένεται να επιφέρει εκ νέου συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.

Η άρνηση της Λιλ να πληρώσει το ποσό αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων (όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί) έφερε «στον αέρα» χθες τη μεταγραφή του Κλωναρίδη. Κι αυτό διότι η ΑΕΚ καίγεται να έχει τις 800.000 ευρώ στα ταμεία της μέχρι τις 6 Ιουλίου (και όχι τις 31 όπως επιθυμούσαν οι Γάλλοι) προκειμένου να τις διαθέσει στην αποπληρωμή της δόσης του άρθρου 44.

Η ανυποχώρητη στάση της, λοιπόν, στις διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν το βράδυ της Παρασκευής, σε συνδυασμό και με την μεγάλη επιθυμία της Λιλ να αποκτήσει τον παίκτη (τον οποίο παρακολουθεί εδώ και καιρό) δείχνουν πως το συγκεκριμένο εμπόδιο θα ξεπεραστεί.

Έτσι, οι Γάλλοι αναμένεται να συμφωνήσουν τελικά στην καταβολή του ποσού δυο μέρες μετά την υπογραφή των συμβολαίων (δεν αποκλείεται αυτό να σφραγιστεί και με σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ των δυο ομάδων) και η μεταγραφή του Κλωναρίδη να ολοκληρωθεί κανονικά από Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x