Stoiximan Super League

Βρέθηκε και ο άλλος αμυντικός!

Μεταγραφές κατά… ριπάς από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καλύπτει κάθε κενό στο ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται και από την ΠΑΕ, οι πράσινοι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού, Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες Ροντρίγκες ο οποίος ανήκει στη Βιγιαρεάλ. Πιθανότατα σήμερα στην Αθήνα. Μέχρι την Κυριακή ο μέσος.

Μεταγραφές κατά… ριπάς από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καλύπτει κάθε κενό στο ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες -πλέον- επιβεβαιώνονται και από την ΠΑΕ, οι πράσινοι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού, Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες Ροντρίγκες ο οποίος ανήκει στη Βιγιαρεάλ.

Το τριφύλλι έχει έρθει σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα για τον δανεισμό του νεαρού άσου ο οποίος είναι διεθνής με την Ελπίδων της Βενεζουέλας και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Μινέρο.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο «Σεμα» όπως είναι το παρατσούκλι του, πρόκειται να καλύψει και το δεύτερο κενό που είχε μείνει στο κέντρο της άμυνας του τριφυλλιού μετά από την αποχώρηση των Καντέ και Σαριέγκι.

Ο Βελάσκες έχει γεννηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου του 1990. Έχει ύψος 1,84μ. και ζυγίζει 78 κιλά. Η κύρια θέση του είναι κεντρικός αμυντικός αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ.

Κλείνει γρήγορα
Αρκετά γρήγορα θα τακτοποιηθούν οι εκρεμμότητες για την απόκτηση του Σέμα. Όπως γίνεται γνωστό από τους πράσινους, ο Βελάσκες αναμένεται να έρθει σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τον δανεισμό του από την Βιγιαρεάλ.

Μέχρι την Κυριακή ο μέσος
Οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού όμως δεν σταματούν εδώ. Ίσα-ίσα που θα συνεχίστουν με τους ίδιους ρυθμούς καθώς η πρόθεση της διοίκησης και του Φερέιρα είναι να έχουν καλυφθεί οι περισσότερες "τρύπες" στο ρόστερ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πλέον το ενδιαφέρον των υπευθύνων είναι να αποκτηθεί ένας μέσος. Οι πράσινοι έχουν κινήσει ήδη τις διαδικασίες για την εύρεση του και οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μέχρι την Κυριακή θα έχει αποκτηθεί και ο μέσος, ο οποίος πρόκειται να αποτελέσει άλλη μια μεταγραφή του τριφυλλιού ενόψει της νεάς αγωνιστικής σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x