Stoiximan Super League

Άρχισε «ξεσκαρτάρισμα» στην ΑΕΚ

Με απουσίες -προσωρινές και μη- συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ στην Αθήνα. Εκτός από αυτούς που βρίσκονται σε διαδικασία αποδέσμευσης και όσους λείπουν για λόγους… ανωτέρας βίας, από το πρόγραμμα της Δευτέρας απουσίασαν δυο ακόμα από τους παίκτες που βρίσκονταν την περασμένη εβδομάδα στα Σπάτα, λόγω του ότι «κόπηκαν» από τον Βαγγέλη Βλάχο.

Με απουσίες -προσωρινές και μη- συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ στην Αθήνα.

Εκτός από αυτούς που βρίσκονται σε διαδικασία αποδέσμευσης και όσους λείπουν για λόγους… ανωτέρας βίας, από το πρόγραμμα της Δευτέρας απουσίασαν δυο ακόμα από τους παίκτες που βρίσκονταν την περασμένη εβδομάδα στα Σπάτα, λόγω του ότι «κόπηκαν» από τον Βαγγέλη Βλάχο.

Οι Αλεξίου και Τσιφλίδης, λοιπόν, δεν κατάφεραν να πείσουν τον προπονητή της «Ένωσης» και δεν συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση.

Το ίδιο συνέβη, δε, και με τους Γκούντγιονσεν και Αργυρίου (ο πρώτος περιμένει να δρομολογηθεί η λύση του συμβολαίου του και ο δεύτερος την εκδίκαση της προσφυγής του), όπως και με τον διεθνή Μπουγαΐδη και τον στρατευμένο Εγγλέζου.

Απόντες ήταν φυσικά και όσοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του φιλικού με την Πετρολούλ στη Ρουμανία, ενώ τη φυσιοθεραπεία του και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Γιάννης Κοντοές.

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν και πάλι με την ομάδα οι νεαροί οι Ντούμπερετ, Νικολιάς, Γροντής, Παπαδημητρίου, Τσαμουρλίδης, Κοτσαρίδης, Σταματής, Μπακάκης, Νικολόπουλος και ο υπό δοκιμή Γιάγκο, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησαν και οι Φροξυλιάς και Κωνσταντίνος Βλάχος.

Άπαντες, πάντως, θα δώσουν το «παρών» και το απόγευμα στα Σπάτα (19:00), καθώς απόφαση του προπονητικού επιτελείου είναι (πέρα από την ημέρα των αιματολογικών εξετάσεων) να γίνονται διπλές προπονήσεις όλη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x