Stoiximan Super League

Στη Φορτούνα ο Μαλεζάς

Στη Φορτούνα Ντίσελντορφ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέλιος Μαλεζάς. Ύστερα από μέρες διαπραγματεύσεων ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη γερμανική ομάδα, με τον διεθνή αμυντικό να περνάει από ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα (29/7) και να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο. .

Στη Φορτούνα Ντίσελντορφ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέλιος Μαλεζάς.

Ύστερα από μέρες διαπραγματεύσεων ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη γερμανική ομάδα, με τον διεθνή αμυντικό να περνάει από ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα (29/7) και να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να πείσει τον Στέλιο Μαλεζά να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, προτείνοντάς του πρόωρη ανανέωση στο συμβόλαιό του, έως το 2015 και ετήσιες απολαβές 230.000 ευρώ. Ωστόσο, η απόφαση του διεθνούς αμυντικού ήταν ειλημμένη, καθώς ήθελε να συνεχίσει την καριέρα στην Bundesliga και τη νεοφώτιστη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Έτσι το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την παραχώρηση του Μαλεζά, με τον τελευταίο να περνά τη Δευτέρα (30/7) από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βάλει στα ταμεία του περίπου 450.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Μαλεζά και άλλες 50.000 στο τέλος της χρονιάς, εφόσον η Φορτούνα παραμείνει στην Bundesliga.

Ο 26χρονος άσος θα υπογράψει έναντι 350.000 ευρώ ετησίως (με μπόνους που μπορούν να του αποφέρουν μέχρι και 200.000 ευρώ επιπλέον). Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση στόπερ, έχοντας στα υπόψη τον Βαγγέλη Μόρα και δύο περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x