Stoiximan Super League

Πάει γι’ άλλους

Μάντζιος και Μόρας αποτελούν δύσκολες περιπτώσεις για την ΑΕΚ, που είναι έτοιμη να στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυσή της σε άμυνα κι επίθεση. Ποιους παίκτες έχει ξεχωρίσει ο Βασίλης Τσιάρτας και οι «ανάγκες» του Βαγγέλη Βλάχου. Υπογράφει μόλις ελευθερωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Τσουκαλάς. Σήμερα το δεύτερο φιλικό με Μπλάκμπερν.

Μάντζιος και Μόρας αποτελούν δύσκολες περιπτώσεις για την ΑΕΚ, που είναι έτοιμη να στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυσή της σε άμυνα κι επίθεση.

Ο 29χρονος επιθετικός φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση 250.000 ευρώ από την Ίντερ Μπακού, ενώ ακόμη πιο δύσκολη είναι η περίπτωση απόκτησης του έμπειρου αμυντικού.

Η ΑΕΚ ήδη κοιτάζει (και) αλλού για να δυναμώσει το ρόστερ της. Ο Βασίλης Τσιάρτας έχει εντοπίσει δύο ποδοσφαιριστές στη γνώριμη για τον ίδιο ισπανική αγορά. Πρόκειται για τον 22χρονο Ισπανό εξτρέμ Αλμπέρτο Νογκέρα, που είναι ελεύθερος, και τον 21χρονο Ιάπωνα σέντερ φορ Χιρόσι Ιμπουσούκι, που ανήκει στη Σεβίλλη αλλά μπορεί να αποκτηθεί δανεικός.

Ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» έχει υπόψη του και εναλλακτικές λύσεις (μια από αυτές είναι ο 26χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός Κριστιάν Στουάνι που ανήκει στη Ρετζίνα και έπαιξε για τρία χρόνια δανεικός στην Ισπανία σε Αλμπαθέτε, Λεβάντε και Σανταντέρ, έχοντας με την τελευταία 13 γκολ σε 36 εμφανίσεις την περασμένη περίοδο), αλλά για να προχωρήσει σε οποιεσδήποτε ουσιαστικές επαφές πρέπει να εξασφαλίσει η ΠΑΕ φορολογική ενημερότητα. Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει ζητήσει έναν στόπερ, δύο αμυντικά χαφ κι έναν φορ.

Έρχεται ο Τσουκαλάς, αναμονή για Μπουγαΐδη

Την αποδέσμευση του Σταύρου Τσουκαλά από τον ΠΑΟΚ περιμένει η ΑΕΚ για να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο 24χρονος μεσοαμυντικός περιμένει να ρυθμιστούν κάποιες οφειλές απέναντί του για να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει. Σε ό,τι αφορά στον Μαυρουδή Μπουγαΐδη, αναμένεται επίσημη πρόταση για την πώλησή του και είναι πολύ πιθανό να πωληθεί.

Σήμερα με Μπλάκμπερν

Το πρώτο δείγμα ήταν ενθαρρυντικό, αλλά σήμερα έρχονται τα δύσκολα. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 16:00 (Novasports 1) την Μπλάκμπερν στο δεύτερο φιλικό στο Φλίτγουντ, που είναι σαφώς πιο δύσκολο από αυτό του Σαββάτου κόντρα στην Πρέστον. Οι «ρόβερς» υποβιβάστηκαν στην Championship αλλά παραμένουν μία ιστορική ομάδα με δυνατό ρόστερ, στο οποίο ξεχωρίζουν παίκτες όπως οι Ρόμπινσον, Ζιβέ, Νταν, Φορμίκα, Πέντερσεν, Μέρφι, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Νούνο Γκόμες.

Ο Βαγγέλης Βλάχος που έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδα χθες, ελπίζει σε ανάλογη εμφάνιση γνωρίζοντας τη σημασία του να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση οι νεαροί παίκτες της ομάδας σε αυτά τα ματς. Εκτός πλάνων θα είναι και σήμερα οι Κοντοές (έχει μείνει στην Αθήνα για θεραπεία), Σιαλμάς (ενοχλήσεις στη μέση), αλλά και οι Παυλής και Κατσέτης που θα ενσωματωθούν τις επόμενες ώρες στην αποστολή στο Τσέστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x