Stoiximan Super League

Με απουσίες στη Σκωτία

Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, απέναντι στη Μάδεργουελ στη Σκωτία την ερχόμενη Τρίτη, έμειναν όπως αναμενόταν οι Στέφανος Καπίνο, Πάπε Σο και Αντρέ Πίντο. Στην αποστολή ο Σεϊταρίδης. Σε ποιο σχήμα έχει καταλήξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Πέρασε από την προπόνηση ο Γιάννης Αλαφούζος.

Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, απέναντι στη Μάδεργουελ στη Σκωτία την ερχόμενη Τρίτη, έμειναν όπως αναμενόταν οι Στέφανος Καπίνο, Πάπε Σο και Αντρέ Πίντο.

Ο νεαρός τερματοφύλακας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση και απείχε από την προπόνηση. Έτσι πέραν του βασικού Καρνέζη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υπολογίζει ως εναλλακτικές λύσεις τους Κοτσόλη και Ταμπάκη. Όσο για τον Αντρέ Πίντο και τον Πάπε Σο, δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, παρότι μέχρι τώρα θεωρείτο πως ήταν εκτός πλάνων.

Στην Αθήνα θα μείνουν για λόγους τακτικής οι νεαροί Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης και ο Μπαρμπαρούσης που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Νέα Ζηλανδία.

Όσο για την ενδεκάδα, αυτή θα αποτελείται, εκτός απροόπτου, από τους Καρνέζη, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Μαρίνο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ.

Την αποστολή, που αναχωρεί το μεσημέρι για τη Σκωτία, συνοδεύουν οι κ.κ. Κωνσταντίνου, Ελευθεράκης και Σωπήλης, ενώ τη Δευτέρα θα ταξιδέψουν και οι Δημήτρης Γόντικας και Γιάννης Αλαφούζος για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας. Η ομάδα θα διαμείνει στη Γλασκώβη και θα μετακινείται οδικώς στο κοντινό Μάδεργουελ. Στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός θα έχει 200 φίλους του.

Από την προπόνηση πέρασε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα, εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητές της και τόνισε τη σημασία των αναμετρήσεων για το σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x