Stoiximan Super League

«Ματς ορόσημο για τον Παναθηναϊκό»

Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά και… όχι μόνο αγωνιστικά, χαρακτήρισε για τον Παναθηναϊκό αυτό με τη Μάδεργουελ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Σκωτία. «Να μη δεχτούμε γκολ» δήλωσε ο Βελάσκες. .

Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά και… όχι μόνο αγωνιστικά, χαρακτήρισε για τον Παναθηναϊκό αυτό με τη Μάδεργουελ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Σκωτία.

Ο αντιπρόεδρος και παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» αναφερόταν, προφανώς, στα οικονομικά οφέλη που θα υπάρχουν σε ενδεχόμενη πρόκριση, αλλά και τα προβλήματα που θα προκύψουν αν δεν έρθουν έσοδα από τη συμμετοχή στην Ευρώπη.

«Το παιχνίδι αυτό είναι ορόσημο για τον Παναθηναϊκό και θα δείξει αν θα μπορέσει να συνεχίσει τη σεζόν την όχι μόνο ηθικά και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά», δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι και θα γυρίσει σίγουρα με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Σκωτία. Η ετοιμότητα παίζει ρόλο για αυτά τα παιχνίδια και εμείς είμαστε έτοιμοι. Οι Σκωτσέζοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν».

Ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες, που αναμένεται να έχει θέση βασικού την Τρίτη, εμφανίστηκε βέβαιος για την ετοιμότητα της ομάδας του και τόνισε τη σημασία να κρατήσει το μηδέν ο Παναθηναϊκός. «Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Ήδη η ομάδα στέκεται καλύτερα από ότι όταν ξεκινήσαμε. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στόχος είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα, να προχωρήσουμε. Αυτό θέλουν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού άλλωστε. Θέλουν να την βλέπουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το πιο σημαντικό είναι να μη δεχθούμε γκολ και να παίξουμε οργανωμένα σε όλο το 90λεπτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x