Stoiximan Super League

«Καλύτερη σήμερα η ΑΕΚ»

Ακόμα πιο ενθαρρυντική από την πρώτη απέναντι στην Πρέστον χαρακτήρισε τη σημερινή εμφάνιση της ΑΕΚ ο Βαγγέλης Βλάχος. Δεδομένης και της μεγαλύτερης δυναμικότητας της Μπλάκμπερν έναντι του πρώτου αντιπάλου στα φιλικά, ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε ότι η ομάδα του ήταν ακόμα καλύτερη -τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι χρειάζεται ενίσχυση και ότι πιθανή παραχώρηση του Μπουγαΐδη (ακόμα κι αν προέχει η σωτηρία της ΑΕΚ) θα είναι μεγάλο πλήγμα.

Ακόμα πιο ενθαρρυντική από την πρώτη απέναντι στην Πρέστον χαρακτήρισε τη σημερινή εμφάνιση της ΑΕΚ ο Βαγγέλης Βλάχος.

Δεδομένης και της μεγαλύτερης δυναμικότητας της Μπλάκμπερν έναντι του πρώτου αντιπάλου στα φιλικά, ο τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε ότι η ομάδα του ήταν ακόμα καλύτερη -τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Παραδέχθηκε ωστόσο ότι χρειάζεται ενίσχυση και ότι πιθανή παραχώρηση του Μπουγαΐδη (ακόμα κι αν προέχει η σωτηρία της ΑΕΚ) θα είναι μεγάλο πλήγμα.

«Το θετικό είναι ότι όλοι είναι γεροί. Είναι δύσκολο να δίνεις δυο ματς σε 24 ώρες. Συγκριτικά με χθες κάναμε καλύτερη εμφάνιση σήμερα. Στην κυκλοφορία και στις προοπτικές σε άμυνα και επίθεση. Σήμερα δεν τελειώσαμε ευκαιρίες», ανέφερε αρχικά ο Βλάχος. Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ανάγκες που έχει η ομάδα:

«Η αδυναμία μας είναι ένας παίκτης στο κέντρο, να ελέγχει και να ηρεμεί το παιχνίδι μας. Προσπαθώ να κάνω τέτοιον τον Γροντή, αλλά θέλει δουλειά, θέλει υπομονή και επίσης έχουμε τρομερή αδυναμία στο γκολ. Δεν υπάρχει το εύκολο γκολ, η αίσθηση του γκολ. Αν δεν αλλάξει αυτό, θα είμαστε συνέχεια πίσω. Το αγαπημένο μου σύστημα είναι το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Νομίζω με το δεύτερο είμαστε πιο γεμάτοι. Έτσι είναι πιο επιθετική η ομάδα, με τα χαφ κοντά».

Παρόλα αυτά ο Βλάχος τόνισε πως σημαντικότερο απ’ όλα ήταν πως τα δυο σερί 90λεπτα δεν έφεραν κάποιο τραυματισμό: «Σήμερα ήθελα να βγουν γεροί πρώτα από το γήπεδο. Το μυαλό αν κουραστεί, δεν λειτουργεί. Ούτε το σώμα. Κάποιοι έπαιξαν 90λεπτο, κάποια 80 λεπτά. Δεν είχαμε ευτυχώς τραυματισμό και είμαι πανευτυχής για αυτό».

Ερωτώμενος, δε, για τον Μπουγαΐδη και το ενδεχόμενο να πωληθεί κι εκείνος, απάντησε χαρακτηριστικά: «Όποιος φεύγει, είναι πλήγμα για την ομάδα. Από το μηδέν πάμε να φτιάξουμε την ΑΕΚ. Αν φύγει και αυτός, είναι μεγάλο πλήγμα γιατί έχει εμπειρίες από πέρυσι και με την εθνική Νέων. Αν η λύση βοηθά την ΑΕΚ οικονομικά, αν σώσει κάτι, εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά. Προέχει η σωτηρία της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x