Γενικά

Ήττες για Λετονία, Λιθουανία

Δεν τα πήγαν καλά στα φιλικά τους παιχνίδια η Λετονία και η Λιθουανία, δηλαδή, οι ομάδες με τις οποίες τίθεται αντιμέτωπη η Εθνική μας στις δύο πρώτες αγωνιστικές για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Οι Λετονοί, με τους οποίους παίζουμε εκτός έδρας στην πρώτη αγωνιστική, γνώρισαν την ήττα 2-0 από το Μαυροβουνίο σε εκτός έδρας, ενώ η Λιθουανία 1-0 από την ΠΓΔΜ. Νίκες για Σλοβακία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Δεν τα πήγαν καλά στα φιλικά τους παιχνίδια η Λετονία και η Λιθουανία, δηλαδή, οι ομάδες με τις οποίες τίθεται αντιμέτωπη η Εθνική μας στις δύο πρώτες αγωνιστικές για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Οι Λετονοί, με τους οποίους παίζουμε εκτός έδρας στην πρώτη αγωνιστική, γνώρισαν την ήττα 2-0 από το Μαυροβουνίο σε εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσαν σήμερα. Ο Γιόβετιτς στο 36ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Κασαλίκα στο 76ο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ των Μαυροβούνιων.

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδος στη δεύτερη αγωνιστική, Λιθουανία ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την ΠΓΔΜ. Το μοναδικό γκολ για τους Σκοπιανούς το πέτυχε ο Πάντεφ στο 54ο λεπτό.

Νίκες σημείωσαν οι δύο -άλλοι- αντίπαλοι της Εθνικής. Η Σλοβακία επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Δανίας, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22ο λεπτό μετά το γκολ του Μίκελσεν.

Στο 63ο λεπτό ο Γιακούμπκο ισοφάρισες για τους Σλοβάκους, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 72ο λεπτό με τον Χάμσικ. Το τελικό 3-1 υπέρ της Σλοβακίας έκανε ο Γκουλντάν στο 83ο λεπτό.

Την ίδια στιγμή η Βοσνία/Ερζεγοβίνη νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Ουαλία πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Ιμπισεβιτς στο 21ο λεπτό άνοιξε το σκορ και στο 54’ ο Στεφάνοβιτς πέτυχε το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x