Stoiximan Super League

Όλα ανοιχτά για Τοροσίδη

Μετά την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον, ο Ολυμπιακός εκτός από τον αντικαταστάτη του Βέλγου, θα ασχοληθεί και με την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη για τον οποίο την δεδομένη στιγμή είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Διαβάστε ποια είναι η πρόθεση της διοίκησης και πότε θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Μετά την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον, ο Ολυμπιακός εκτός από τον αντικαταστάτη του Βέλγου, θα ασχοληθεί και με την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη για τον οποίο την δεδομένη στιγμή είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Το ζήτημα του Τοροσίδη δεν είναι καινούριο… Από τις αρχές του Ιουλίου τα δημοσιεύματα στην Ιταλία ήθελαν τον παίκτη να είναι στο στόχαστρο της Ρόμα αλλά από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαίωναν τίποτα.

Πλέον, στο «παιχνίδι» έχει μπει και η Νάπολι με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα… ανταμώσουν για φιλικό ματς την Κυριακή. Επί της ουσίας βέβαια αυτό που μετράει είναι η πρόθεση της διοίκησης των Πειραιωτών.

Και αυτή έχει ως εξής. Ο Τοροσίδης θα κληθεί να συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό καθώς το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» τότε το σενάριο της πώλησής του θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο… Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι εξελίξεις στο θέμα θα υπάρξουν μετά την Δευτέρα και την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Ιταλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x