Stoiximan Super League

Όλα για τον… Χάρις

Ο Κιθ Χάρις βρίσκεται πίσω από τον Δημήτρη Βιντιάδη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ AEK και οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ευκαιρία να περάσει. Για τον λόγο αυτό τις τελευταίες ημέρες -και ειδικά από χθες- έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα στον Άγγλο τραπεζίτη και στους συνεργάτες του.

Ο Κιθ Χάρις βρίσκεται πίσω από τον Δημήτρη Βιντιάδη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ AEK και οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ευκαιρία να περάσει.

Για τον λόγο αυτό τις τελευταίες ημέρες -και ειδικά από χθες- έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα στον Άγγλο τραπεζίτη και στους συνεργάτες του.

Έτσι, ετοιμάζουν μια αναλυτικότατη παρουσίαση όλων των δεδομένων στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στις ακαδημίες. Αυτή θα την αποστείλουν στους ενδιαφερόμενους, η οποία θα συμπεριλαμβάνει πληροφορίες για το υπάρχον ρόστερ, τη διάρκεια συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, τις οικονομικές τους απολαβές (μαζί με την Εφορία), τυχόν ρήτρες και μπόνους, αν κάποια ομάδα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης και αν η ΑΕΚ έχει κάποιον παίκτη υπό μορφή συνιδιοκτησίας, τους παίκτες που έχουν πουληθεί τα τελευταία χρόνια και με τι αντίτιμο, τους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα και πόσο αγοράστηκαν και φυσικά την αξία κάθε παίκτη του ρόστερ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βάσει της αξιολόγησης του Βασίλη Τσιάρτα.

Τέλος θα υπάρχει πλήρης ανάλυση για τον τρόπο και το κόστος λειτουργίας, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που έχουν αναδειχτεί τα τελευταία χρόνια από τα τμήματα υποδομής. Αναλυτική ενημέρωση θα υπάρχει και από τα εισιτήρια διαρκείας, αφού στην ΠΑΕ θέλουν να δείξουν στους επενδυτές πως η ομάδα έχει μεγάλη βάση οπαδών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x