Stoiximan Super League

Βαριά… κι αλλιώτικη φανέλα!

Η φετινή ΑΕΚ θα ποντάρει αναπόφευκτα στο μέλλον. Η φανέλα που θα κληθούν να σηκώσουν, όμως, τα πιτσιρίκια της δεν θα ‘ναι μόνο βαριά. Θα ‘ναι και συνδεδεμένη με το παρελθόν! Οι παίκτες της «Ένωσης» φωτογραφήθηκαν σήμερα με τη νέα εμφάνιση της ομάδας, η οποία με την οριζόντια ρίγα και το έμβλημα στο κέντρο της παραπέμπει απευθείας στην ένδοξη δεκαετία του ’70.

Η φετινή ΑΕΚ θα ποντάρει αναπόφευκτα στο μέλλον.

Η φανέλα που θα κληθούν να σηκώσουν, όμως, τα πιτσιρίκια της δεν θα ‘ναι μόνο βαριά.

Θα ‘ναι και συνδεδεμένη με το παρελθόν!

Οι παίκτες της «Ένωσης» φωτογραφήθηκαν σήμερα με τη νέα εμφάνιση της ομάδας, η οποία με την οριζόντια ρίγα και το έμβλημα στο κέντρο της παραπέμπει απευθείας στην ένδοξη δεκαετία του ’70.

Οι «Ενωσίτες» στάθηκαν σήμερα απέναντι από το φακό φορώντας την πρώτη φετινή εμφάνιση. Μια φανέλα που είναι τελείως διαφορετική από την περσινή -αλλά πανομοιότυπη με αυτή που φορέθηκε τη δεκαετία του ’70, η οποία θεωρήθηκε πρωτοποριακή τότε λόγω της χοντρής οριζόντιας ρίγας και της τοποθέτησης του εμβλήματος στο κέντρο του στήθους και όχι στο πλάι.

Εξάλλου, στη νέα εμφάνιση υπάρχει λαιμόκοψη, κάτι που ισχύει και για τη δεύτερη, που θα είναι μαύρη με κίτρινες λεπτομέρειες. Η τρίτη φετινή εμφάνιση, αντίθετα, θα είναι λευκή (με μαύρες πινελιές) και θα έχει γιακά.

Περισσότερες… στιλιστικές απόψεις πάντως για τις δυο άλλες φετινές φανέλες (η πρώτη θα φορεθεί το Σάββατο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης) θα μπορούν να εκφραστούν τις προσεχείς μέρες, όταν και θα παρουσιαστούν επίσημα από την ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x