Stoiximan Super League

Χαμόγελα στο τέλος

Εντός της ημέρας αναμένεται η ΑΕΚ να πάρει την πολυπόθητη φορολογική ενημερότητα και να συμμετάσχει – έστω και με προσωρινή άδεια - στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ανδρέας Δημητρέλος, συνοδευόμενος από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Παναγιώτη Βαλασόπουλο (που είχε πολύ σημαντική συμβολή), κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Εφορία για τον διακανονισμό των χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο και για το άρθρο 44.

Εντός της ημέρας αναμένεται η ΑΕΚ να πάρει την πολυπόθητη φορολογική ενημερότητα και να συμμετάσχει – έστω και με προσωρινή άδεια - στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος, συνοδευόμενος από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Παναγιώτη Βαλασόπουλο (που είχε πολύ σημαντική συμβολή), κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Εφορία για τον διακανονισμό των χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο και για το άρθρο 44.

Πλέον η Ένωση έχει τη δυνατότητα να εισπράξει κάποια χρήματα που τη δίνουν την ικανότητα να λύσει το πρόβλημα και να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια έχουν παρουσιαστεί όλο αυτό το διάστημα.

Ο κ. Δημητρέλος θα βρεθεί και σήμερα στα γραφεία της ΦΑΕ Αθηνών, προκειμένου να καταβάλει το ποσό που συμφωνήθηκε (επί της ουσίας με αυτό η διοίκηση θα καλύψει τη ληξιπρόθεσμη δόση για το άρθρο 44). Νωρίτερα, όμως, θα μιλήσει με τον ΟΠΑΠ και τη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η ΑΕΚ θα εισπράξει τα χρήματα που δικαιούται.

Ακόμα, όμως, και αν υπάρξει κάποια κωλυσιεργία και δεν εξασφαλιστεί σήμερα η φορολογική ενημερότητα στην «Ενωση» δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ακόμα και αν η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν καταφέρει να πάρει τη φορολογική ενημερότητα, την Τρίτη αναμένεται να ψηφιστεί ο επίμαχος νόμος στη Βουλή και μπορεί να την εξασφαλίσει άδεια μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Δημητρέλος δήλωσε χθες στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6: «Είμαι αισιόδοξος πως θα είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας».

Παράλληλα στην ΑΕΚ καλούνται να ξεπεράσουν αρκετές δυσκολίες ακόμα για να διατηρήσουν την ομάδα ζωντανή. Απαιτούνται χρήματα και γι' αυτόν τον λόγο στην ΠΑΕ κάνουν προσπάθεια ώστε να υπάρξουν το συντομότερο εξελίξεις με το επενδυτικό ενδιαφέρον που προέκυψε από τους Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη.

Οι διοικούντες ολοκλήρωσαν τις ενέργειες που απαιτούνταν για να συμπληρωθούν οι φάκελοι με τα στοιχεία που θα παραδοθούν στους ενδιαφερόμενους. Αργά χθες αναμενόταν να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Δημητρέλου και Βιντιάδη, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει μεταξύ τους συνάντηση (ίσως και σήμερα), ώστε να παραδοθούν οι φάκελοι ή αυτό θα γινόταν με κάποιον άλλον τρόπο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x