Stoiximan Super League

Συμφωνία με Κατίδη

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Κατίδη στην ΑΕΚ. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του Άρη συμφώνησε σε όλα με την «Ένωση» και τη Δευτέρα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η συζήτηση ξεκίνησε λίγο μετά τις έντεκα και τελείωσε μετά από περίπου τρεισήμισι ώρες. Το κλίμα που προκύπτει από τη συνάντηση του Κατίδη με την ΑΕΚ στα Σπάτα είναι θετικό, αφού συμφώνησαν σε όλα.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Κατίδη στην ΑΕΚ.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του Άρη συμφώνησε σε όλα με την «Ένωση» και τη Δευτέρα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η συζήτηση ξεκίνησε λίγο μετά τις έντεκα και τελείωσε μετά από περίπου τρεισήμισι ώρες.

Το κλίμα που προκύπτει από τη συνάντηση του Κατίδη με την ΑΕΚ στα Σπάτα είναι θετικό, αφού συμφώνησαν σε όλα.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Θεόφιλος Καρασαββίδης, δήλωσε στο aek365 μετά την αποχώρησή του από το προπονητικό κέντρο τα ΑΕΚ: «Το θέμα πλέον είναι διαδικαστικό. Υπάρχει συμφωνία και δεν νομίζω να γίνει κάτι που να χαλάσει τη μεταγραφή. Τη Δευτέρα πιστεύω θα τελειώσουν όλα, θεωρώ ότι πήγαμε καλά».

Ο Κατίδης ενδέχεται να βρεθεί αύριο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των νέων συμπαικτών του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x