Stoiximan Super League

«Ελάτε για τα παιδιά της ΑΕΚ»!

Αρκετοί από τους φίλους της ΑΕΚ ξεκινούν τη χρονιά με το «ο Θεός να βάλει το χέρι του». Ο «θεός» της Ένωσης όμως προτιμά να βάλει ο κόσμος το χέρι του στη νέα προσπάθεια που ξεκινά το Σάββατο! Συγκινημένος από την υποστήριξη των περισσότερων από 9.000 που αγόρασαν διαρκείας, ο Θωμάς Μαύρος κάλεσε και όλους τους υπόλοιπους φίλους της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για να δείξουν στα πιτσιρίκια της ομάδας την ίδια αγάπη που δείχνουν στον ίδιο.

Αρκετοί από τους φίλους της ΑΕΚ ξεκινούν τη χρονιά με το «ο Θεός να βάλει το χέρι του».

Ο «θεός» της Ένωσης όμως προτιμά να βάλει ο κόσμος το χέρι του στη νέα προσπάθεια που ξεκινά το Σάββατο!

Συγκινημένος από την υποστήριξη των περισσότερων από 9.000 που αγόρασαν διαρκείας, ο Θωμάς Μαύρος κάλεσε και όλους τους υπόλοιπους φίλους της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για να δείξουν στα πιτσιρίκια της ομάδας την ίδια αγάπη που δείχνουν στον ίδιο.

Μετά το… ρεκόρ των δυο συνεχόμενων ημερών με ευχάριστες ειδήσεις για την ΑΕΚ, την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα και τη θετική τροπή που δείχνουν να παίρνουν και οι μεταγραφικές υποθέσεις (Κατίδη, Κορδέρο και Κατσικοκέρη), η «Ένωση» ετοιμάζεται να μπει στη δυσκολότερη σεζόν της ιστορίας της. Και ο Θωμάς Μαύρος έσπευσε να υπενθυμίσει στον κόσμο πόσο αναγκαία είναι η στήριξή του στα νέα παιδιά που θα μπουν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Η δήλωσή του, λοιπόν, που δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά

«Μετά την ευτυχή κατάληξη των προσπαθειών της διοίκησης για την αδειοδότηση του συλλόγου, καλώ όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ να βρεθούν αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο για να ενισχύσουν τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους πάνω από 9.000 Ενωσίτες που αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας και εύχομαι όλος ο λαός της ΑΕΚ να έρθει στο γήπεδο και να δείξει στα παιδιά μας την ίδια αγάπη που έχει δείξει μέχρι στιγμής σε εμένα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x