Stoiximan Super League

Happy end με Σίσιτς

Αίσιο τέλος είχε το "σίριαλ" ΟΦΗ και Μίρνες Σίσιτς, αφού ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να φοράει για ακόμη ένα χρόνο τη φανέλα του κρητικού συλλόγου. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής το απόγευμα της Πέμπτης είχε συνάντηση με τους Μάνθο Πουλινάκη και Νίκο Μαχλά, με τους οποίους τα βρήκε σε όλα.

Αίσιο τέλος είχε το "σίριαλ" ΟΦΗ και Μίρνες Σίσιτς, αφού ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να φοράει για ακόμη ένα χρόνο τη φανέλα του κρητικού συλλόγου.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής το απόγευμα της Πέμπτης είχε συνάντηση με τους Μάνθο Πουλινάκη και Νίκο Μαχλά, με τους οποίους τα βρήκε σε όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Παίκτης του ΟΦΗ για τον επόμενο χρόνο θα παραμείνει ο Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος διεθνείς μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα σήμερα με τους Μάνθο Πουλινάκη-Νίκο Μαχλά και συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο».

«Χάρηκα που τελικά καταφέραμε και τελειώσαμε το θέμα και θα συνεργαστούμε και για τα επόμενα δύο χρόνια. Πέρυσι, ήταν ένας ωραίος χρόνος και πιστεύω ότι φέτος θα φέρουμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ίσως και καλύτερα από πέρυσι. Η ομάδα είναι αρκετά νέα και μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα, αλλά χρειάζεται υπομονή και υποστήριξη του κόσμου, όπως την είχαμε πέρυσι σε όλα τα παιχνίδια. Θέλω απλά να πω μια λέξη ακόμα. ΟΦΑΡΑΑΑ…», ήταν τα λόγια του Σίσιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x