Europa League

Ούτε το όνειρο, ούτε το θαύμα…

Άλλος πήγε στην Βιέννη έχοντας το πάνω «χέρι» για την πρόκριση στους… πολύτιμους ομίλους του Europa League (ΠΑΟΚ) και άλλος στο Νιούκαστλ αναζητώντας ένα ποδοσφαιρικό θαύμα (Ατρόμητος). Τελικά κανείς από τους δύο δεν τα κατάφερε αν και η ομάδα του Ατρομήτου έφτασε πιο κοντά στο «όνειρο» από τον «δικέφαλο του Βορρά». Από τους ελληνικούς εκπροσώπους, εντέλει μόνο ο Παναθηναϊκός θα δώσει το «παρών» στην κλήρωση της Παρασκευής.

Άλλος πήγε στην Βιέννη έχοντας το πάνω «χέρι» για την πρόκριση στους… πολύτιμους ομίλους του Europa League (ΠΑΟΚ) και άλλος στο Νιούκαστλ αναζητώντας ένα ποδοσφαιρικό θαύμα (Ατρόμητος).

Τελικά κανείς από τους δύο δεν τα κατάφερε αν και η ομάδα του Ατρομήτου έφτασε πιο κοντά στο «όνειρο» από τον «δικέφαλο του Βορρά». Από τους ελληνικούς εκπροσώπους, εντέλει μόνο ο Παναθηναϊκός θα δώσει το «παρών» στην κλήρωση της Παρασκευής.

Η ομάδα του Δώνη έχοντας επικρατήσει 2-1 στην Τούμπα στο πρώτο ματς με την Ραπίντ, είχε δύσκολο έργο αλλά το σκορ με το μέρος της. Δυστυχώς, όμως, η εμφάνιση που έκανε ο ΠΑΟΚ, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Βιέννης να μετατρέψει σε παράσταση για έναν ρόλο την ρεβάνς. Το τελικό 3-0 «έστειλε» εκτός Ευρώπης την ελληνική ομάδα με οδυνηρό τρόπο. Διαβάστε περισσότερα για το ματς.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος πήρε το 1-1 στο Περιστέρι απέναντι στην Νιούκαστλ και έχοντας ήδη εξασφαλίσει ένα… σωρό κέρδη, πήγε στην Αγγλία ψάχνοντας ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Η εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του Μπάγεβιτς παρά την ήττα με σκορ 1-0, έφερε το «όνειρο» τόσο κοντά που το πίστεψαν οι παίκτες της ελληνικής ομάδας και το φοβήθηκαν ακόμα περισσότερο οι Άγγλοι. Και αν ο διαιτητής δεν είχε κλείσει τα μάτια στο πέναλτι που έκανε ο Κρουλ στον Σουμπίνιο, τα πράγματα θα ήταν διαφορά. Διαβάστε περισσότερα για το ματς.

Η εικόνα από τις δύο ελληνικές ομάδες στους σημερινούς επαναληπτικούς ήταν εντελώς διαφορετική και ακόμα περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο αποχαιρέτησαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Έτσι, η μοναδική ελληνική ομάδα που θα δώσει το «παρών» στην αυριανή κλήρωση για τους ομίλους του Europa League θα είναι ο Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x