Stoiximan Super League

«Κέρδισε» από τους αποκλεισμούς

Σχεδόν 7 εκατ. ευρώ υπολογίζονται τα συνολικά κέρδη του Παναθηναϊκού μετά τους αποκλεισμούς του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου από τη συνέχεια του Europa League. Τα εγγυημένα χρήματα που θα έμπαιναν στα ταμεία του «τριφυλλιού» πριν από τους χθεσινούς αγώνες από το market pool της UEFA ήταν κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Σχεδόν 7 εκατ. ευρώ υπολογίζονται τα συνολικά κέρδη του Παναθηναϊκού μετά τους αποκλεισμούς του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου από τη συνέχεια του Europa League.

Τα εγγυημένα χρήματα που θα έμπαιναν στα ταμεία του «τριφυλλιού» πριν από τους χθεσινούς αγώνες από το market pool της UEFA ήταν κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Μετά τους αποκλεισμούς των δύο ελληνικών ομάδων οι «πράσινοι» θα πάρουν περίπου 2 εκατ. ευρώ από τα χρήματα που αντιστοιχούν στην Ελλάδα.

Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μοναδικά χρήματα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός. Σε αυτά προστίθενται τα λεφτά που δίνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ του Champions League (της τάξεως των 2,1 εκατ. ευρώ) και άλλο 1,3 εκατ. ευρώ ως μπόνους από τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

Έτσι το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 7,4 εκατ. ευρώ και κάνει τους «πράσινους» να χαμογελούν.

Όσον αφορά τις φήμες για πρόβλημα με την Εφορία, η διοίκηση το διέψευσε κατηγορηματικά. Η Sportday γράφει ότι ο Παναθηναϊκός είχε προγραμματίσει τις προηγούμενες ημέρες να δώσει κάποια χρήματα σε διακανονισμούς παικτών και εν γνώσει του πήγε λίγο πιο πίσω το θέμα με την Εφορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x