Stoiximan Super League

Deal προ των πυλών

Αίσιο τέλος εκτιμάται πως θα έχει το σίριαλ Βιντιάδη-Χάρις για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τη SportDay. Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές συνεχίζουν να επεξεργάζονται τα στοιχεία, αλλά άνθρωποι που είναι κοντά τους εμφανίζονται βέβαιοι πως δεν θα κάνουν πίσω. Οι κινήσεις των δύο ανδρών για «συμπαίκτες» και γήπεδο, αλλά και τι τους προβληματίζει.

Αίσιο τέλος εκτιμάται πως θα έχει το σίριαλ Βιντιάδη-Χάρις για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τη SportDay.

Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές συνεχίζουν να επεξεργάζονται τα στοιχεία, αλλά άνθρωποι που είναι κοντά τους εμφανίζονται βέβαιοι πως δεν θα κάνουν πίσω.

Σε πρώτη φάση προβλέπεται να βάλουν περίπου 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ, αλλά ταυτόχρονα αναζητούν συμπαίκτες. Ο μεν Κιθ Χάρις από τον διεθνή επενδυτικό κόσμο, ο δε Δημήτρης Βιντιάδης στα πρόσωπα των παλιών χρηματοδοτών-μετόχων της ομάδας. Λέγεται πως θα επιδιώξει να πείσει τον Πόλυ Χατζηιωάννου και τον Πέτρο Παππά να συνδράμουν, αν και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα βρει ανταπόκριση. Ήδη η σχετική κρούση προς τον Νίκο Νοτιά δεν έφερε αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, σκέψεις υπάρχουν πολλές για τη θέση του προέδρου. Αναζητείται μία προσωπικότητα που θα συσπειρώσει τον κόσμο. Ο Σταύρος Αδαμίδης είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει, όχι όμως στην προεδρία, αλλά με άλλο πόστο (διευθύνων σύμβουλος;), ενώ θέση στο νέο σχήμα ίσως έχουν Γιάννης Βούρος και Ανδρέας Δημητρέλος.

Όσο για το γήπεδο, το κόστος κατασκευής υπολογίζεται σε 60 εκατ. ευρώ και στα σχέδια των υποψηφίων επενδυτών είναι να μοιραστεί εξ ημισείας μεταξύ ιδίων πόρων και τραπεζικού δανείου.

Οι δύο ενδιαφερόμενοι για τις μετοχές δεν δείχνουν να πτοούνται από το συνολικό ποσό των χρεών της ΠΑΕ, που είναι περίπου 33 εκατ. ευρώ. Αντιθέτως τους προβληματίζει το μηνιαίο κόστος της ομάδας που έχει φτάσει σε δυσβάσταχτα ύψη λόγω των οφειλών προς την Εφορία. Στην παρούσα φάση η ΑΕΚ καλείται να καταβάλει στο δημόσιο 700.000 ευρώ το μήνα, ενώ υπάρχουν άλλες τρεις ετήσιες δόσεις 1.235.000 ευρώ για το άρθρο 44. Οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν πως θα κάνουν ρύθμιση με την Πολιτεία για εξόφληση σε 60 ή έστω 48 δόσεις κατεβάζοντας το μηνιαίο κόστος σε ένα ποσό κάτω από τις 400.000 ευρώ.

Σκέψεις για ενδεκάδα

Αρκούδας και Κατίδης είναι οι επικρατέστεροι για να παίξουν βασικοί αντικαθιστώντας τους Βλάχο και Λαγό, που είναι τραυματίες, στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Στις άλλες θέσεις της ενδεκάδας είναι πιθανό να μην υπάρχουν αλλαγές, από τη στιγμή που Κωνσταντόπουλος και Κοντοές θα είναι έτοιμοι. Ο πρώτος έχασε τη χθεσινή πρωινή προπόνηση λόγω ίωσης αλλά συμμετείχε κανονικά το απόγευμα, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του.

Σήμερα, μετά την απογευματινή προπόνηση (18:00), ο Θωμάς Μαύρος θα παραθέσει δείπνο στην ομάδα στο μαγαζί του στον Άλιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x