Stoiximan Super League

(Ξανά)έρχονται Χάρις-Βιντιάδης!

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ή το αργότερο τη Δευτέρα (1/10) αναμένεται η πρόταση από Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Εφόσον το deal ολοκληρωθεί, το πλάνο προβλέπει εισροή 13 εκατ. ευρώ στα «κιτρινόμαυρα» ταμεία έως το τέλος της σεζόν. Ήθελε να… ταράξει τα νερά ο Θωμάς Μαύρος, με την απομάκρυνση του Βασίλη Τσιάρτα.

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ή το αργότερο τη Δευτέρα (1/10) αναμένεται η πρόταση από Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη για την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Εφόσον το deal ολοκληρωθεί, το πλάνο προβλέπει εισροή 13 εκατ. ευρώ στα «κιτρινόμαυρα» ταμεία έως το τέλος της σεζόν.

Ήθελε να… ταράξει τα νερά ο Θωμάς Μαύρος, με την απομάκρυνση του Βασίλη Τσιάρτα.

Οι Χάρις και Βιντιάδης ήρθαν, είδαν (το ματς με τον Άρη) και θα… ξανα έρθουν! Στα Σπάτα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως το επενδυτικό δίδυμο θα καταθέσει την πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο την προσεχή Δευτέρα. Εάν όλα πάνε κατ’ ευχήν και το deal ολοκληρωθεί, τότε οι υποψήφιοι επενδυτές θα μπουν αρχικά βάζοντας περίπου 2,5 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ. Όπως εκτιμάται, το ποσό αυτό αναμένεται να φτάσει στα 5 εκατ. μέχρι τον Ιανουάριο, προκειμένου να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες, ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς θα φτάσει στα 13 εκατ.

Ωστόσο, αυτό που… καίει περισσότερο τους Χάρις και Βιντιάδης και θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπουν στην ΑΕΚ, είναι να πάρουν τη δέσμευση από τους μεγαλομετόχους πως θα τους παραχωρήσουν το μάνατζμεντ της ΠΑΕ και παράλληλα να εξασφαλίσουν πως η τιμή της μετοχής στις επόμενες ΑΜΚ δεν θα είναι χαμηλότερη από αυτή στις 5 Οκτωβρίου (1,20 ευρώ).

Ασυμφωνία χαρακτήρων με Τσιάρτα

Η ΑΕΚ φέτος έχει πραγματοποιήσει το χειρότερο ντεμπούτο στην ιστορία της στο ελληνικό πρωτάθλημα και ένας από τους… υπαίτιους ήταν ο Βασίλης Τσιάρτας, σύμφωνα με τον Θωμά Μαύρο. Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήθελε να χτυπήσει «καμπανάκι» ενόψει της συνέχειας και αυτό το έπραξε απομακρύνοντας τον Τσιάρτα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Μαύρος απέδωσε την απόφασή του αυτή σε ασυμφωνία χαρακτήρων, ωστόσο το… βαθύτερο νόημα είναι πως η κάκιστη φετινή πορεία της ομάδας πιστώνεται στον Τσιάρτα, καλύπτοντας παράλληλα τον Βαγγέλη Βλάχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x