Stoiximan Super League

ΑΕΚ… μετ’ εμποδίων

Με διαφόρων αιτιών απουσίες είναι υποχρεωμένη να ψάξει την πρώτη της νίκη η ΑΕΚ. Αντίθετα με τον Αντώνη Ρίκκα -που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του κρίσιμου αγώνα με τον Πανιώνιο- έξω απ' αυτή έμειναν τέσσερις ακόμα παίκτες: Οι «αναμενόμενοι» Βλάχος και Κατσικοκέρης, ο επίφοβος για υποτροπή Λαγός και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που επικαλέστηκε οικογενειακό πρόβλημα και αποκλείστηκε.

Με διαφόρων αιτιών απουσίες είναι υποχρεωμένη να ψάξει την πρώτη της νίκη η ΑΕΚ.

Αντίθετα με τον Αντώνη Ρίκκα -που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του κρίσιμου αγώνα με τον Πανιώνιο- έξω απ' αυτή έμειναν τέσσερις ακόμα παίκτες:

Οι «αναμενόμενοι» Βλάχος και Κατσικοκέρης, ο επίφοβος για υποτροπή Λαγός και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που επικαλέστηκε οικογενειακό πρόβλημα και αποκλείστηκε.

Ενώ λοιπόν ο Ρίκκα προπονήθηκε κανονικά και την Παρασκευή και επιβεβαίωσε πως έχει αφήσει οριστικά πίσω τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο γαστροκνήμιο, το ίδιο δεν έγινε και με τον Λαγό. Κι αυτό διότι ο Έλληνας μέσος ακολούθησε ένα μέρος μόνο του προγράμματος κι εν συνεχεία προτιμήθηκε (και για προληπτικούς λόγους εξαιτίας της προηγούμενης υποτροπής στον τραυματισμό του) να μείνει εκτός αποστολής του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Εκεί όπου δεν αποτελεί έκπληξη η απουσία του Κατσικοκέρη (έκανε και πάλι φυσιοθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο) και του Βαλεντίνου Βλάχου (ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα), αλλά εκείνη του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Ο «Dimi» ωστόσο δεν έμεινε έξω για αγωνιστικούς λόγους, μιας και πριν την έναρξη της προπόνησης ζήτησε από τον Βαγγέλη Βλάχο να τον αποκλείσει από τα σχέδια του, επικαλούμενος σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Κατά τ' άλλα, εκτός έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παυλής, ενώ επιστρέφει έπειτα από καιρό ο Τσίτας.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν κανονικά και κατόπιν τους ανακοινώθηκε η 20μελής αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, η οποία αποτελείται από τους εξής: Αραμπατζή, Μακρυωνίτη, Κοντοέ, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατίδη, Τσίτα, Γκερέιρο, Ρίκκα, Σταματή, Φουρτάδο, Φούντα, Φέτση, Μπουγαΐδη, Παπαδημητρίου, Νικολιά, Αρκούδα, Γροντή, Κουρέλλα και Κουτρουμπή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x