Stoiximan Super League

Έφτασε η επιστολή Βιντιάδη-Χάρις!

Χωρίς τις διευκρινίσεις που αναμενόταν για την είσοδό τους στην ΑΕΚ, αλλά επιτρέποντας μεγάλη αισιοδοξία στην ΠΑΕ ότι αυτό είναι ήδη δρομολογημένη εξέλιξη ήταν η επιστολή που απέστειλαν οι Βιντιάδης και Χάρις. Οι υποψήφιοι επενδυτές έθεσαν μια σειρά από ερωτήματα οικονομικής φύσεως, με τα μέλη του Δ.Σ να εκτιμούν πως αυτό είναι το τελικό στάδιο πριν την ολοκλήρωση του deal.

Χωρίς τις διευκρινίσεις που αναμενόταν για την είσοδό τους στην ΑΕΚ, αλλά επιτρέποντας μεγάλη αισιοδοξία στην ΠΑΕ ότι αυτό είναι ήδη δρομολογημένη εξέλιξη ήταν η επιστολή που απέστειλαν οι Βιντιάδης και Χάρις.

Οι υποψήφιοι επενδυτές έθεσαν μια σειρά από ερωτήματα οικονομικής φύσεως, με τα μέλη του Δ.Σ να εκτιμούν πως αυτό είναι το τελικό στάδιο πριν την ολοκλήρωση του deal.

Όσοι περίμεναν αποκαλύψεις για τον τρόπο που οι Βιντιάδης και Χάρις σκοπεύουν να επενδύσουν στην ΑΕΚ θα πρέπει να περιμένουν.

Εκείνοι που εκτιμούν ως ένα ακόμα ενθαρρυντικό μήνυμα την επίσημη επιβεβαίωση της πρόθεσής τους να το κάνουν -ανάμεσα σε αυτούς και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ- συνεχίζουν να αισιοδοξούν.

Κι αυτό διότι στην επιστολή που απέστειλε ο Δημήτρης Βιντιάδης από το Λονδίνο δεν υπάρχει καμία εντυπωσιακή προαναγγελία. Ούτε και γνωστοποίηση του πώς θα συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (με όλα το αντίτιμο για τις μετοχές μπροστά ή με τμηματική καταβολή του).

Υπάρχει ωστόσο μια σειρά διευκρινιστικών ερωτημάτων οικονομικής φύσεως (20-25 στον αριθμό) που εκτιμάται από το Δ.Σ. ως ένδειξη του… πολύ προχωρημένου του πράγματος. Όχι μονάχα γιατί σ’ αυτά αναφέρεται και η συμμετοχή της «Seymour Pierce», αλλά και διότι υπάρχει η αίσθηση πως πρόκειται για τη διευθέτηση τελευταίων εκκρεμοτήτων πριν εμπλακούν και επισήμως στην ΠΑΕ.

Όπως και να 'χει, όμως, αυτό θ' αρχίσει να επιβεβαιώνεται ή όχι από τη Δευτέρα. Μετά την κινητοποίηση του Ανδρέα Δημητρέλου μέσα στο Σ/Κ, ούτως ώστε να συγκεντρώσει τα επιπλέον στοιχεία, να απαντήσει στα ερωτήματα που τέθηκαν και η διαδικασία να προχωρήσει ως την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της 5ης Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x