Stoiximan Super League

Φουστέρ: «Με ψυχολογία για την Άρσεναλ»

Ικανοποιημένος απο την νίκη του Ολυμπιακού 1-0 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι το νικηφόρο αποτέλεσμα δίνει ψυχολογία στην ομάδα ενόψει και της δύσκολης αναμέτρησης με την Άρσεναλ. Ενώ όσον αφορά τον τραυματισμό του είπε ότι δεν έχει πρόβλημα.

Ικανοποιημένος απο την νίκη του Ολυμπιακού 1-0 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ισπανός μέσος των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι το νικηφόρο αποτέλεσμα δίνει ψυχολογία στην ομάδα ενόψει και της δύσκολης αναμέτρησης με την Άρσεναλ.

Ενώ όσον αφορά τον τραυματισμό του είπε ότι δεν έχει πρόβλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αναφορικά με τον δικό του τραυματισμό, αλλά και την ατυχία της ομάδας να χάσει κάποιους παίκτες, είπε: «Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Πόνεσα στην ωμοπλάτη, αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά και θα συνεχίσουμε έτσι. Παίζαμε με μία πολύ δύσκολη ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος».

Για το ότι σκόραρε και πάλι απέναντι στον Ατρόμητο, δήλωσε: «Είναι σύμπτωση αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα γκολ και βοήθησα την ομάδα. Θέλω να συνεχίσω έτσι και να πετύχω και άλλα ταέρματα».

Για το απόλυτο στην βαθμολογία που έχει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, τόνισε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό το πέντε στα πέντε που έχουμε κάνει. Κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και είμαστε σε καλό δρόμο για να πετύχουμε. Με αυτές τις νίκες ανεβαίνει και η ψυχολογία. Τώρα παίζουμε ένα δυνατό παιχνίδι με την Άρσεναλ και πάμε να παλέψουμε».

Τέλος για τον πανηγυρισμό του με τον Μέγερι, είπε: «Είχαμε συζητήσει να κάνουμε αυτό τον τρόπο πανηγυρισμού, αλλά τελικά δεν πέτυχε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x