Stoiximan Super League

Καρνέζης: «Τρελαινόμαστε με τον Παναθηναϊκό τόσο χαμηλά»

Δεν μπορεί να… χωνέψει τη βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού, ο Ορέστης Καρνέζης. Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» δεν έχει βρει το λόγο για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ευχαρίστησε προσωπικά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και τον χειροκρότησαν στο τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν μπορεί να… χωνέψει τη βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού, ο Ορέστης Καρνέζης.

Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» δεν έχει βρει το λόγο για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ευχαρίστησε προσωπικά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και τον χειροκρότησαν στο τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Δεν ξέρω τι φταίει. Κανένας από εμάς δεν μπορεί να το καταλάβει. Εάν το είχαμε βρει θα το είχαμε λύσει. «Είναι πολύ άσχημο. Τρελαινόμαστε που βλέπουμε τον Παναθηναϊκό τόσο χαμηλά», τόνισε αρχικά ο Καρνέζης και πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για το χειροκρότημα του. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γιατί δεν μπορούμε να τους ανταποδώσουμε τη στήριξη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x