Stoiximan Super League

Αθανασιάδης: «Να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά»

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ παρά τον σύντομο αποκλεισμό του το Europa League θα πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Στέφανος Αθανασιάδης. Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε στο twitter σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Άρη, ενώ μίλησε και για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική.

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ παρά τον σύντομο αποκλεισμό του το Europa League θα πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε στο twitter σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Άρη, ενώ μίλησε και για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Νova:

Για το παιχνίδι με τον Άρη και τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Αξίζαμε τη νίκη, γιατί ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και έτσι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Μετά τον αποκλεισμό από το Europa League είπαμε πως στόχος μας είναι τόσο το Κύπελλο, όσο και το πρωτάθλημα. Στόχος μας φέτος είναι να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά».

Για το πόσο τους βοήθησε το γρήγορο γκολ που πέτυχαν:

«Ξέραμε πως αν πτωχαίναμε νωρίς ένα γκολ, μετά τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα για εμάς κάτι που τελικά επαληθεύτηκε».

Για την ένταση που υπήρξε στο τέλος του αγώνα:

«Είναι ένα ματς ΠΑΟΚ- Άρης και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν μερικά νεύρα. Στο Ωστόσο, στο τέλος τα πράγματα ηρέμησαν και όλα πήγαν καλά».

Για το σχόλιό του στο twitter:

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως το ήθος μου το έχω δείξει στο γήπεδο. Αν οι αντίπαλοί δεν μπορούν να καταλάβουν την πλάκα και την καζούρα δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Για το ματς με τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική:

«Έχουμε ένα ακόμη πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ και θα δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην Κρήτη».

Για τον Ιβάν Σαββίδη που έδωσε το «παρών» στην Τούμπα:

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βρίσκεται στο γήπεδο ο νέος μας πρόεδρος και να βλέπει τις προσπάθειές μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x