Stoiximan Super League

Χωρίς Μπουμσόνγκ και Πετρόπουλο

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός, στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με την Τότεναμ, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός, στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με την Τότεναμ, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Στη… σκιά της απομάκρυνσης του Κώστα Κατσουράνη, οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να μην υπολογίζει τον τραυματία Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, αλλά και τον τιμωρημένο Νίκο Σπυρόπουλο (τη θέση του αναμένεται να πάρει ο νεαρός Χουχούμης), ενώ έχει κόψει και τον Αντώνη Πετρόπουλο από την αποστολή.

Αντιθέτως, οι Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι και Βελάσκες, που ήταν αμφίβολοι, προπονήθηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του Πορτογάλου. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός είναι οι Σο, Καπίνο, Ταμπάκης, Δώνης, Μαρινάκης και Κουσίδης.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Μπουμσόνγκ, ενώ ο Σο υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x