Stoiximan Super League

Κρίσιμο τεστ την Τετάρτη

Σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Κατσικάς και ο Ιντζίδης, με τον Γιώργο Δώνη να ελπίζει ότι θα έχει τουλάχιστον έναν από τους δύο έτοιμο για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και δεν θα χρειαστεί να καταφύγει σε αλχημείες στο κέντρο της άμυνας. Την Τετάρτη το κρίσιμο τεστ για τους δύο στόπερ.

Σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Κατσικάς και ο Ιντζίδης, με τον Γιώργο Δώνη να ελπίζει ότι θα έχει τουλάχιστον έναν από τους δύο έτοιμο για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και δεν θα χρειαστεί να καταφύγει σε αλχημείες στο κέντρο της άμυνας.

Οι δύο στόπερ επανεξετάστηκαν σήμερα από το ιατρικό τιμ και από την γνωμάτευσή του προκύπτει ότι έχουν ελπίδες συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου. Η κρίσιμη ημέρα θα είναι η Τετάρτη όταν θα δοκιμάσουν να ανεβάσουν ρυθμούς.

Ο Βιβιάν ναι μεν βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας, αλλά έχει μείνει πίσω κι έτσι ο μόνος σίγουρος για το κέντρο της άμυνας είναι ο Κουμάλο.

Εξάλλου, οι ποδοσφαιριστές που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών γυμνάστηκαν κανονικά και σε έντονους ρυθμούς σήμερα στην Ν. Μεσήμβρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x