Stoiximan Super League

Καλώς ήρθε το… ευρώ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του deal για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος βρίσκεται η ΑΕΚ. Έτοιμοι να μπουν στην ΠΑΕ Βιντιάδης και Χάρις, πιθανότατα με συμπαίκτες αλλά και με άμεση καταβολή 10,25 εκατ. ευρώ. Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας η κατάληξη του σίριαλ. Τα πλάνα του Λίνεν εν όψει Πλατανιά.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του deal για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος βρίσκεται η ΑΕΚ.

Η άφιξη στενών συνεργατών του Κιθ Χάρις από τη Seymour Pierce τη Δευτέρα σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για να πάρει ο ίδιος μαζί με τον Δημήτρη Βιντιάδη το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών.

Οι δύο άνδρες δεν διαπίστωσαν απόκλιση σε όσα τους είχε πει η διοίκηση για τα πραγματικά χρέη της ΠΑΕ και ό,τι προέκυψε από τους σχετικούς ελέγχους και η άφιξη των συνεργατών τους αφορά στο business plan που θα καταρτιστεί, πώς θα κατατεθούν τα χρήματα για το 51% και τις προτεραιότητες που υπάρχουν για τα χρέη.

Η παραμονή των συνεργατών τους θα διαρκέσει περίπου τρεις μέρες και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει ειδοποίηση για την οριστική «είσοδό» τους στην ΠΑΕ, εκτός αν προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως Χάρις και Βιντιάδης θα μπουν στην ΠΑΕ με ολόκληρο το ποσό που απαιτείται για την απόκτηση του 51%, που υπολογίζεται σε 10,25 εκατ. ευρώ. Αρχικά λεγόταν πως θα έβαζαν αρχικά 4-5 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα σταδιακά μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο τελικά φαίνεται πως το απαιτούμενο ποσό θα μπει εφάπαξ. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πέραν των δύο ανδρών έχουν βρεθεί κάποιοι άλλοι άνθρωποι που θα στηρίξουν οικονομικά το εγχείρημά τους.

Υπενθυμίζεται πως η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ «τρέχει» μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Αν μέχρι τότε δεν έχει ολοκληρωθεί το deal, θα οριστεί νέα ημερομηνία στις 27 ή 28 του μήνα, που θα προκηρύξει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι. Πάντως εφόσον στο μεσοδιάστημα υπάρχει συμφωνία, το πρόβλημα της ρευστότητας μπορεί να αντιμετωπιστεί με την κατάθεση χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ «έναντι μελλοντικής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου».

Προβάδισμα Κατσικοκέρη

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη γκολ και νίκη στο ματς απέναντι στον Πλατανιά την Κυριακή. Ο Έβαλντ Λίνεν προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Νίκου Κατσικοκέρη στην κορυφή της επίθεσης και σε ένα σχήμα 4-3-3 με έναν κλασικό αμυντικό χαφ και δύο εσωτερικούς μέσους, πέραν των ακραίων μεσοεπιθετικών που θα πλαισιώνουν τον σέντερ φορ. Σαφής, λοιπόν, η πρόθεσή του να έχει περισσότερη δημιουργία στο παιχνίδι της η ομάδα του. Οι προθέσεις του θα φανούν ξεκάθαρα στις επόμενες προπονήσεις, αρχής γενομένης από τη σημερινή (15:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x