Stoiximan Super League

Μην πεις «όχι»!

Τι κι αν γιορτάζεται την Κυριακή; Τι κι αν τα ματς που θα… παρελάσουν το τριήμερο από τα μάτια και τις τηλεοράσεις μας δεν μοιάζουν πειρασμός; Η 8η αγωνιστική έχει επιχειρήματα για να μην της πεις «όχι»! Όπως την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα να αμφισβητήσει τον Ολυμπιακό. Την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να… δυσκολευτούν κάπου, παίζοντας στο «Βικελίδης». Τον «τελικό» που έφτασε να παίζει η ΑΕΚ με τον Πλατανιά. Αλλά και τα ρέστα που -από νωρίς- πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΟΦΗ.

Τι κι αν γιορτάζεται την Κυριακή;

Τι κι αν τα ματς που θα… παρελάσουν το τριήμερο από τα μάτια και τις τηλεοράσεις μας δεν μοιάζουν πειρασμός;

Η 8η αγωνιστική έχει επιχειρήματα για να μην της πεις «όχι»!

Όπως την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα να αμφισβητήσει τον Ολυμπιακό.

Την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να… δυσκολευτούν κάπου, παίζοντας στο «Βικελίδης». Τον «τελικό» που έφτασε να παίζει η ΑΕΚ με τον Πλατανιά. Αλλά και τα ρέστα που -από νωρίς- πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΟΦΗ.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη όλων των αγώνων από το control room του sport-fm.gr.

Σάββατο, 27/10

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης (17:15, NovaSports 2)

Βρήκε… αντι-Βοιωτικό! Ο Λεβαδειακός τσίμπησε τον πρώτο πόντο μακριά από την έδρα του (στο Περιστέρι) κι έδειξε σημάδια ζωής. Θα πρέπει να δείξει όμως και ότι θυμάται να νικά για να ξεκολλήσει από την «εντατική». Υπόθεση όχι ακριβώς εύκολη. Διότι ο Αστέρας δεν κρατά απλώς το απόλυτο στην Τρίπολη (με ωραία μπάλα και τριάρα στη Βέροια). Αλλά με τέσσερις πόντους στο ΟΑΚΑ και δυο δύσκολες ήττες σε Τούμπα και «Καραϊσκάκη», μοιάζει ζόρικος και έξω απ’ αυτή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Τσολάκης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς


Πανθρακικός-Πανιώνιος (17:15, NovaSports 3)

«Σβήσε και κατέβα…» Η τριάρα που είχε ρίξει ο Πανθρακικός στη Λιβαδειά και η πορεία πρωταθλητισμού που έκανε ως τότε ο Πανιώνιος τους πήγε αεράτους στην περασμένη Κυριακή. Πριν το βράδυ της τους βρει προσγειωμένους ανώμαλα από ΠΑΣ και Κέρκυρα αντίστοιχα. Κάπως έτσι, οι ακρίτες ξαναψάχνουν νίκη που θα τους απομακρύνει από τη ζώνη. Και οι Νεοσμυρνιώτες ξαναψάχνουν μια εμφάνιση σαν εκείνες σε Βέροια και Γιάννενα (που αμφότερες έφεραν διπλά).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσος (Πρέβεζας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Βέρρης (Λέσβου)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής


Κέρκυρα-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 2)

Μπορείς ή… μέχρι εκεί; Η νίκη επί της ΑΕΚ (τέταρτη σε πέντε ματς) έφερε δεύτερο πλέον τον ΠΑΟΚ. Και το αν θα καταφέρει να τις συνεχίσει στην Κέρκυρα θα αποτελέσει την πρώτη απάντηση στο αν μπορεί να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό. Θα ‘ναι εξάλλου απάντηση… αξιόπιστη. Γιατί οι «Φαίακες» δεν είναι πια η ομάδα-φαβορί για το μοιραίο. Αλλά από τις πιο φορμαρισμένες του πρωταθλήματος, με επτά πόντους σε τρία ματς (και τέσσερις απ’ αυτούς σε ΟΑΚΑ και Νέα Σμύρνη).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου), Ταρανάς (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


Κυριακή, 28/10

Βέροια-SKODA Ξάνθη (17:15, NovaSports 3)

«Τι έγινε, ρε παιδιά»; Κάπως έτσι θα αναρωτιούνταν την περασμένη Κυριακή οι παίκτες της Βέροιας. Λίγη ώρα αφότου χρειάστηκε ένα κακό ημίχρονο με τον Αστέρα για να εισπράξουν τρία τεμάχια και να χαλάσουν το αήττητο τεσσάρων ματς. Ναι, αυτό που θα προσπαθήσουν να ξαναρχίσουν με την Ξάνθη. Η οποία έχει μεν δικαιολογία για τις σερί ήττες (οι τρεις από ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακό) αλλά όχι και περιθώρια, παίζοντας πλέον με την πλάτη στον… πάτο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Χαρίσης (Γρεβενών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας


ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος (17:15, NovaSports 1)

Πόσα θες να μας τρελάνεις; Όχι εσύ ο Ατρόμητος, που με ένα από τα καλύτερα ρόστερ δεν μπορείς από το… καλοκαίρι σχεδόν (3 Σεπτεμβρίου το 1-0 επί του ΠΑΟΚ) να σταυρώσεις νίκη. Αλλά κυρίως εσύ ο ΠΑΣ. Πού… το πας τελοσπάντων; Τη μια χάνεις (στη Βέροια), την άλλη κερδίζεις (τον Λεβαδειακό). Την τρίτη ξαναχάνεις (από τον Πανιώνιο), την επόμενη ξανακερδίζεις (τον Πανθρακικό). Κι αν… αντιστρέψεις τη σειρά την Κυριακή, μέχρι και τους Περιστεριώτες βάζεις από κάτω.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες»


ΑΕΚ-Πλατανιάς (19:30, NovaSports 1)

Νίκη ή… χαιρέτα μου τον Πλατανιά! Μετά από επτά ματς χωρίς τρίποντο και πριν τα ντέρμπι με ΠΑΟ και Ολυμπιακό, η ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα ούτε να σκεφτεί άλλο αποτέλεσμα. Θα της το υπενθυμίζει ο πάτος που έχει πιάσει στη βαθμολογία και ο κόσμος που οι ίδιοι οι παίκτες της κάλεσαν στον «τελικό» του ΟΑΚΑ. Για όλα αυτά θα προσπαθήσει ν’ αδιαφορήσει ο Πλατανιάς, που έχασε το ντέρμπι από τον ΟΦΗ -αλλά όχι και τις εντυπώσεις που είχε κερδίσει πριν απ’ αυτό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα (Μακεδονίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Δευτέρα, 29/10

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (17:15, NovaSports 1)

Έξω πάμε (σχετικά) καλά! Ο Παναθηναϊκός πάλεψε ξανά ως το τέλος για να σώσει το ευρωπαϊκό του γόητρο. Το κατάφερε ξανά στο ματς με τη Λάτσιο. Αυτή τη… λεβεντιά όμως πρέπει να τη δείξει και στην Ελλάδα. Ξεκινώντας από το μέρος που την αντιπροσωπεύει. Διότι η νέα γκέλα με τον Άρη τον ανάγκασε να βγάλει κιάλια για να δει κορυφή. Κι αν ο ΟΦΗ δείξει την ίδια αποτελεσματικότητα με τα Περιβόλια, ίσως αρχίσουν να του χρειάζονται ακόμα και για τη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»


Άρης-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

«Να ‘τοι οι πρώτοι, σ’ Ελλάδα και Ευρώπη». Κι ας μην έπιασε κορυφή στον όμιλο του Champions League. Το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στο Μονπελιέ κράτησε ολοζώντανο το όνειρο της πρόκρισης. Και μ’ αυτή την ψυχολογία οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να χλωμιάσουν ακόμα περισσότερο το (όποιο) όνειρο των (όποιων) ανταγωνιστών να αμφισβητήσουν τα πρωτεία τους στην Ελλάδα. Ο Άρης όμως θα ‘χει αντιρρήσεις. Και περισσότερη αυτοπεποίθηση να τις δείξει στο γήπεδο μετά τον πόντο που τσίμπησε από τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Μαγιάννης (Άρτας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


Η επόμενη αγωνιστική (9η)

Σάββατο, 3/11

Ατρόμητος-Πανθρακικός (17:15, NovaSports 1)
Πλατανιάς-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 2)
Ολυμπιακός-ΟΦΗ (19:30, NovaSports 2)

Κυριακή, 4/11

SKODA Ξάνθη-Λεβαδειακός (15:00, NovaSports 1)
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, NovaSports 3)
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (17:15, NovaSports 1)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30, NovaSports 1)

Δευτέρα, 5/11

Άρης-Βέροια (19:30, NovaSports 2)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x