Stoiximan Super League

Κρίσιμη εβδομάδα για Βιντιάδη

Τις εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας περιμένουν στην ΑΕΚ, ελπίζοντας ότι θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση των υποψήφιων επενδυτών. Τη Δευτέρα αναμένεται να βρίσκονται στην Αθήνα στελέχη της «Seymour Pierce», ώστε να έχουν επαφές με την πλευρά Βιντιάδη και να αποφασιστεί αν θα συμμετέχουν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Στην Ένωση θεωρούν ότι η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία και μετά τις παραπάνω συζητήσεις θα παρουσιαστούν στα Σπάτα ορκωτοί λογιστές για την ολοκλήρωση του ελέγχου.

Τις εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας περιμένουν στην ΑΕΚ, ελπίζοντας ότι θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση των υποψήφιων επενδυτών.

Τη Δευτέρα (ή το αργότερο) αναμένεται να βρίσκονται στην Αθήνα στελέχη της «Seymour Pierce», ώστε να έχουν επαφές με την πλευρά Βιντιάδη και να αποφασιστεί αν θα συμμετέχουν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Στην Ένωση θεωρούν ότι η υπόθεση μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία και μετά τις παραπάνω συζητήσεις θα παρουσιαστούν στα Σπάτα ορκωτοί λογιστές για την ολοκλήρωση του ελέγχου.

Εν τω μεταξύ, χθες έγινε γνωστό ότι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, μέσω της οποίας θα μπει στην ΠΑΕ ο Βιντιάδης, «τρέχει» μέχρι τις 5 Νοεμβρίου και όχι έναν μήνα νωρίτερα.

Όπως τόνισε ο Ανδρέας Δημητρέλος πρόκειται για λάθος που έγινε εκ παραδρομής και σύμφωνα με τα πραγματικά η διαδικασία ισχύει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ εκτιμά ότι σε μεγάλο βαθμό τα πάντα θα έχουν τελειώσει μέχρι τότε, διατηρώντας την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν ο Βιντιάδης δεν προλάβει, στην ΠΑΕ αναφέρουν ότι μπορεί να βάλει τα χρήματα ως έναντι μελλοντικής ΑΚΜ.

Παράλληλα, όμως, το νομικό επιτελείο της Ένωσης αναζητεί τον τρόπο ώστε αν χρειαστεί να δοθεί μια μικρή παράταση στην ΑΜΚ χωρίς να χρειαστεί νέα Γ.Σ., για να μην υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x