Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Μιλάει και ο Κιντής»;

Επίθεση στον Γιώργο Κινητή με αφορμή τη μήνυση που υπέβαλε για υπεξαίρεση χρημάτων στην εταιρεία «Empire» εξαπέλυσε ο Kωνσταντίνος Τσακίρης. Μάλιστα, ο πρώην ιδιοκτήτης της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ και των Νεοσμυρνιωτών. «Είναι ανοργάνωτος και ανίκανος να διαχειριστεί ένα μπάτζετ», είναι κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς.

Επίθεση στον Γιώργο Κινητή με αφορμή τη μήνυση που υπέβαλε για υπεξαίρεση χρημάτων στην εταιρεία «Empire» εξαπέλυσε ο Kωνσταντίνος Τσακίρης.

Μάλιστα, ο πρώην ιδιοκτήτης της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ και των Νεοσμυρνιωτών.

«Είναι ανοργάνωτος και ανίκανος να διαχειριστεί ένα μπάτζετ», είναι κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Kωνσταντίνος Τσακίρης στο «Εθνος της Κυριακής»

«Με τι θράσος μιλάει για την ΑΕΚ; Τι έχει προσφέρει σ' αυτήν; Αν δεν υπήρχαν οι επιταγές του Πέτρου Παππά για τον Τζιμπούρ και τον Μάκο η ΑΕΚ θα είχε μπει στο Τειρεσία», ανέφερε αρχικά ο πρώην ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» και χαρακτήρισε τον γνωστό δικηγόρο:

«Εξυπνο, επιπόλαιο, με εκκεντρικές ιδέες, αλλά και ανοργάνωτο, ανίκανο να διαχειριστεί ένα μπάτζετ».

Καταλήγοντας, ο Τσακίρης σχολίασε τη συνεργασία που είχε οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της θητείας του Κινητή στην προεδρία του Πανιωνίου: «Η θητεία του στον Πανιώνιο ήταν πλήρως αποτυχημένη. Εγώ κατάλαβα ότι έκανα λάθος επιλογή, εκείνος όχι ακόμα.

Ο Κιντής έβαλε μέσα την ΠΑΕ 3 εκατομμύρια ευρώ. Τα έξοδά μας τότε ήταν γύρω στα 11 εκατομμύρια ευρώ και τα έσοδά μας περίπου στα 8 εκατομμύρια. Είχαμε συμφωνήσει για ρόστερ 25 παικτών και το εκτόξευσε στους 33
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x