Stoiximan Super League

Όχι άλλο… χαρτζιλίκι

Την ανακοίνωση των αποφάσεων του Δημήτρη Βιντιάδη περιμένουν στην ΑΕΚ, προκειμένου να μπει ρευστό στα ταμεία και να πάψει η έλλειψη χρημάτων να αποτελεί αιτία τριβής μεταξύ διοίκησης και παικτών. Δυσαρεστημένοι οι ποδοσφαιριστές από την ΠΑΕ που άφησε να διαρρεύσει ότι εξοικονομήθηκε… χαρτζιλίκι 414 ευρώ για τους χαμηλόμισθους από την απόφασή των «κιτρινόμαυρων» να μην καταλύσουν σε ξενοδοχείο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. «Μένει η απόφαση του Βιντιάδη», λένε από τη διοίκηση.

Την ανακοίνωση των αποφάσεων του Δημήτρη Βιντιάδη περιμένουν στην ΑΕΚ, προκειμένου να μπει ρευστό στα ταμεία και να πάψει η έλλειψη χρημάτων να αποτελεί αιτία τριβής μεταξύ διοίκησης και παικτών.

Τις τελευταίες μέρες οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν διαταραχθεί, όχι τόσο λόγω των καθυστερήσεων στις πληρωμές καθώς ο Ανδρέας Δημητρέλος διαχειρίζεται τα πενιχρά έσοδα και προσπαθεί να καλύψει τρύπες από παντού, όσο για τους χειρισμούς της.

Η αρχή έγινε με την επίσκεψη των «παλιών» παικτών στον πρόεδρο την Τετάρτη, όπου ανέβηκαν αρκετά οι τόνοι. Ακολούθησε την επόμενη μέρα η αιχμή του αντιπροέδρου Γιώργου Γρυσμπολάκη, ο οποίος μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 χαρακτήρισε άκαιρη την αντίδραση των παικτών εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες ενέμειναν στην απόφασή τους να μην αποσυρθούν σε ξενοδοχείο για να εξοικονομηθούν χρήματα και να δοθούν στους χαμηλόμισθους της ομάδας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Η ΠΑΕ παρέδωσε χθες στους «παλιούς» έναν φάκελο με 414 ευρώ (!), χρήματα που εξοικονομήθηκαν από την πρωτοβουλία τους, ενώ φρόντισε να γίνει γνωστό αυτό στον Τύπο.

Οι ποδοσφαιριστές θεώρησαν πως με τη στάση της αυτή η διοίκηση θέλησε να τους εκθέσει και να αποδείξει πως η απόφαση να μην αποσυρθεί η ομάδα στο ξενοδοχείο δεν είχε ουσιαστικό αντίκρισμα. Ο εκνευρισμός στις τάξεις των παικτών ήταν διάχυτος. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως οι πιο υψηλόμισθοι της ομάδας «τσόνταραν» από ένα ποσό και συγκέντρωσαν 500 ευρώ για να μοιραστούν μαζί με τα 413 στους συμπαίκτες τους που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα.

Οι έλεγχοι τελείωσαν

Μετά τους ελέγχους στην Εφορία, χθες ολοκληρώθηκε και ο έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ και ο ορκωτός λογιστής, που τα τελευταία χρόνια υπογράφει τους ισολογισμούς της ομάδας και ανέλαβε έναν άτυπο επικαιροποιημένο ισολογισμό μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, έστειλε στους ενδιαφερόμενους επενδυτές όλα τα απαιτούμενα στοιχεία.

«Ό,τι έλεγχος ήταν να γίνει, πλέον έχει γίνει», έλεγαν χθες από τη διοίκηση της ΠΑΕ και πλέον περιμένουν τις αποφάσεις του Δημήτρη Βιντιάδη και των συνεργατών του. Αυτές αναμένονται την επόμενη εβδομάδα και πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στις τάξεις της διοίκησης υπάρχει αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας πως το deal θα ολοκληρωθεί, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση.

* Η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή, 19:30) ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στις 18:00. Ο Έβαλντ Λίνεν καταλήγει σε ένα σχήμα 4-2-3-1 με τους Κωνσταντόπουλο, Κοντοέ, Βλάχο, Γιάγκο, Κουτρουμπή, Φέτση, Κορδέρο, Λαγό, Φούντα, Γκερέιρο και Φουρτάδο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γερμανό τεχνικό, που έστειλε να παίξουν με την ομάδα Νέων (και συνεπώς θα είναι εκτός 18άδας) τους Κουρέλα και Γροντή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x