Stoiximan Super League

ΑΕΚ… στα ίσια!

Οι διοικητικές εξελίξεις θα έρθουν (αν όλα πάνε καλά) πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος της ΑΕΚ όμως θα έρθει κάπως στα ίσια του, αν τη δει να συνεχίζει την αντεπίθεσή της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με όλα τα όπλα της διαθέσιμα -και χωρίς τον Κατσικοκέρη που κρίθηκε ανέτοιμος από τον Έβαλντ Λίνεν- η «Ένωση» θέλει να επιβεβαιώσει την πίστη της πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους «πράσινους».

Οι διοικητικές εξελίξεις θα έρθουν (αν όλα πάνε καλά) πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος της ΑΕΚ όμως θα έρθει κάπως στα ίσια του, αν τη δει να συνεχίζει την αντεπίθεσή της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με όλα τα όπλα της διαθέσιμα -και χωρίς τον Κατσικοκέρη που κρίθηκε ανέτοιμος από τον Έβαλντ Λίνεν- η «Ένωση» θέλει να επιβεβαιώσει την πίστη της πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους «πράσινους».

Η ΑΕΚ που ταλαιπωρούνταν επί έξι αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα μοιάζει να απομακρύνεται σιγά-σιγά. Για να απομακρυνθεί όμως και από την ντροπιαστική τελευταία θέση θα χρειαστεί βαθμούς. Και δεν έχει την πολυτέλεια να μην τους διεκδικεί (και) στα ντέρμπι.

Μπορεί λοιπόν η διαφορά ποιότητας (ακόμα και απ’ αυτόν) τον Παναθηναϊκό να είναι δεδομένη, ωστόσο η εικόνα του αντιπάλου, η δική της στο προηγούμενο ματς αντίστοιχης δυσκολίας (με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) και η καλή ψυχολογία μετά την πρώτη νίκη με τον Πλατανιά έχουν καλλιεργήσει την πίστη πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο ΟΑΚΑ.

Άλλωστε εκεί είναι και δικό της «σπίτι», ενώ θα παραταχθεί για πρώτη ίσως φορά φέτος πλήρης. Τόσο πλήρης, που ο Έβαλντ Λίνεν έχει την «πολυτέλεια» να αφήνει έξω παίκτες σαν τον Κατσικοκέρη -που προπονείται κανονικά όλη την εβδομάδα, θα ήταν βασικός υπό άλλες συνθήκες, αλλά εξακολουθεί να κρίνεται ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του. Έτσι, αποκλείστηκε και πάλι από την αποστολή και φυσικά από τα πλάνα του Γερμανού.

Αυτά που επιβεβαιώθηκε και στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου πως στηρίζονται σε σύστημα 4-2-3-1 και περιλαμβάνουν κανονικά τον Γκερέιρο (αντί του Παπαδημητρίου). Βάσει αυτών λοιπόν, η ΑΕΚ θα παραταχθεί την Κυριακή με τερματοφύλακα τον Κωνσταντόπουλο και τους Κοντοέ, Κουτρουμπή, Γιάγκο και Βλάχο -από αριστερά προς τα δεξιά- στην άμυνα.

Στα χαφ θα είναι οι Φέτσης-Κορδέρο, στην τριάδα μπροστά τους οι Λαγός (αριστερά), Γκερέιρο (επιτελικός) και Φούντας (δεξιά), ενώ προωθημένος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Φουρτάδο (χωρίς να αποκλείεται και η έκπληξη με τον Παυλή).

Αναλυτικά οι 18 παίκτες της ΑΕΚ που θα γευματίσουν απόψε στο ξενοδοχείο, θα αποσυρθούν έπειτα στα σπίτια τους (βάσει της κοινής απόφασης που έλαβαν) και αύριο θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ είναι οι εξής: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Λαγός, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Β. Βλάχος, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Αρκούδας, Κουτρουμπής.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x