Champions League

Και τώρα τι (δεν) θέλει ο Ολυμπιακός;

Ο 2ος όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ στον οποίο μετέχει ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους… περίεργους της διοργάνωσης. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Σάλκε έχει 8 πόντους, η Άρσεναλ 7, ο Ολυμπιακός 6 και η Μονπελιέ 1 κάτι που σημαίνει ότι στα δύο εναπομείναντα ματς, είναι όλα ανοιχτά. Διαβάστε τα σενάρια πρόκρισης των Πειραιωτών.

Ο 2ος όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ στον οποίο μετέχει ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους… περίεργους της διοργάνωσης.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Σάλκε έχει 8 πόντους, η Άρσεναλ 7, ο Ολυμπιακός 6 και η Μονπελιέ 1 κάτι που σημαίνει ότι στα δύο εναπομείναντα ματς, είναι όλα ανοιχτά.

Διαβάστε τα σενάρια πρόκρισης των Πειραιωτών.

Tα σενάρια

1.Ο Ολυμπιακός με δύο νίκες (Σάλκε εκτός, Άρσεναλ εντός) περνάει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ό, τι και να γίνει στα υπόλοιπα ματς του ομίλου.

2.Με μία νίκη και μία ισοπαλία, υπάρχουν δύο υπο-σενάρια πρόκρισης με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Α)Αν κερδίσει την Σάλκε εκτός και έρθει ισόπαλος με την Άρσεναλ εντός, θα πάει στους 10 πόντους και θα προκριθεί μόνο σε περίπτωση που μία από τις δύο που είναι από πάνω τους τώρα στην βαθμολογία, «στραβοπατήσουν» με την Μονπελιέ. Σε αντίθετη περίπτωση, του να κερδίσουν δηλαδή οι Άρσεναλ και Σάλκε την Μονπελιέ στα άλλα ματς του ομίλου, οι «ερυθρόλευκοι» μένουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ αφού θα έχουν δέκα βαθμούς ενώ οι αντίπαλοί του 11!

Β) Αν κερδίσει την Άρσεναλ και έρθει ισόπαλος με την Σάλκε, το πράγμα μπλέκει πολύ και υπάρχουν πολλά υπο-σενάρια επιπέον. Ο Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει την Άρσεναλ με καλύτερο σκορ από το 2-1 με το οποίο είχε ηττηθεί στο «Έμιρεϊτς». Τότε, εάν η Σάλκε επικρατήσει της αδιάφορης Μονπελιέ την τελευταία αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» περνούν ως δεύτεροι, εάν οι Γερμανοί ηττηθούν από τους Γάλλους οι Πειραιώτες περνούν ως πρώτοι και εάν το ματς στην Γαλλία έρθει ισόπαλο, πάμε σε σενάριο τριπλής ισοβαθμίας στους δέκα πόντους. Σενάριο, στο οποίο δεν χωράνε προβλέψεις αφού ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει και τις δύο ομάδες που θα ισοβαθμήσει και όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα.

3. Εάν ο Ολυμπιακός μαζέψει λιγότερους από τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία ματς, θα περιμένει τις… εκπλήξεις από την Μονπελιέ και θα ελπίζει οι Γάλλοι να κόψουν πόντους από Σάλκε και Άρσεναλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x