Stoiximan Super League

«Ρυθμιστής» ο Φέισα

Το ευρωπαϊκό του ταξίδι θα συνεχίσει πιθανότατα ο Ολυμπιακός τη νέα χρονιά, ύστερα από τη δεύτερη νίκη επί της Μονπελιέ. Έτσι ήδη έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις ανάμεσα στον Κοβάσεβιτς και τον Λορένθο, εν γνώσει του Λεονάρντο Ζαρντίμ, για να γίνουν κάποιες κινήσεις τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πολλά θα εξαρτηθούν από την παρουσία του Φέισα μέσα σε αυτό το διάστημα. Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες της ομάδας εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το ευρωπαϊκό του ταξίδι θα συνεχίσει πιθανότατα ο Ολυμπιακός τη νέα χρονιά, ύστερα από τη δεύτερη νίκη επί της Μονπελιέ.

Έτσι ήδη έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις ανάμεσα στον Κοβάσεβιτς και τον Λορένθο, εν γνώσει του Λεονάρντο Ζαρντίμ, για να γίνουν κάποιες κινήσεις τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πρόσφατα ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πει στους οργανωμένους οπαδούς των Πειραιωτών πως η ομάδα θα ενισχυθεί όπου χρειάζεται ενίσχυση.

Η πρώτη αφορά την ενίσχυση του άξονα, ειδικά τη θέση του «κόφτη», και πιθανώς πολλά να εξαρτηθούν από την απόδοση του Λιούμπομιρ Φέισα μέσα σε αυτό το διάστημα.

Ο Σέρβος χαφ είναι ένας παίκτης με ποιότητα, όμως έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, και αν δείχνει ότι έχει διάρκεια στο παιχνίδι του τότε θα βάλει σε δεύτερες σκέψεις τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν κάποιον ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης. Πριν από μερικές ημέρες προτάθηκε εκ νέου ο Νάτσο Σκόκο, ενώ μία «αλμυρή» επιλογή παραμένει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Στου Ρέντη, πάντως, κάνει προπονήσεις ο Πίνο και αν περάσει τα τεστ θα αποκτηθεί. Σε κάθε περίπτωση στον Ολυμπιακό υπάρχει η σκέψη ότι η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο πρέπει να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες όπως ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Από την ελληνική αγορά παρακολουθείται ο Ολαϊτάν και, αν χρειαστεί φορ τον Ιανουάριο θα αποκτηθεί, διαφορετικά η συγκεκριμένη περίπτωση θα πάει για το καλοκαίρι.

Αγωνία για Τζεμπούρ

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ κάνει ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός έκανε τρέξιμο, αλλά ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο διεθνής φορ έχει ξεκινήσει τρέξιμο και μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί αν ο Ζαρντίμ θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ένωση.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μανωλάς «κληρονόμησε» μία κάκωση από το ματς με την Μονπελιέ στη δεξιά κνήμη και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ. Αν ο νεαρός στόπερ δεν είναι έτοιμος, τότε στη θέση του θα αγωνιστεί ο Τάσος Παπάζογλου δίπλα στον Σιόβα.

Όσον αφορά την κατάσταση του Πάμπλο Κοντρέρας, καταβάλει προσπάθεια να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους». Ωστόσο, θεωρείται απίθανο να παίξει ο Χιλιανός αμυντικός. Τέλος, ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι πανέτοιμος και δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος τεχνικός να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x